Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η πρώτη παρουσιάστρια που απάντησε στο αίτημα του Σπύρου Μπιμπίλα, προέδρου του ΣΕΗ. Υπενθυμίζουμε ότι εχθές το πρωί ο Σπύρος Μπιμπίλας κλήθηκε από την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” για να αναφερθεί στην υπόθεση των ηθοποιών, Γιώργου Κιμούλη, Πέτρου Φιλιππίδη και Παύλου Χαϊκάλη και της ενδεχόμενης διαγραφής τους από το ΣΕΗ.

Ο γνωστός ηθοποιός διευκρίνισε τι εννοούσε όταν μίλησε για το ποσό των 200 ευρώ, από τις εκπομπές, που τον καλούν να μιλήσει. “Έχω υποστεί πολύ μεγάλη πίεση γιατί ο χρόνος μου δεν γίνεται σεβαστός από πολλές εκπομπές. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Ήταν αιχμηρή η ανάρτησή μου γιατί έχω ζητήσει να δίνεται ένα ποσό στο ταμείο του ΣΕΗ κάθε φορά που βγαίνω σε κάθε εκπομπή. Δεν είναι παράλογο αυτό που ζητάω και θα επιμένω κάθε φορά που βγαίνω και θα το ζητάω μέχρι να γίνει”, τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε στη συνέχεια ο ηθοποιός καθώς οι περισσότερες εκπομπές ζητούν μια δήλωσή του σχετικά με το ζήτημα της διαγραφής των ηθοποιών από το σωματείο, θεωρεί ότι είναι δίκαιο να καταθέτουν οι εκπομπές στις οποίες αφιερώνει τον χρόνο του το ποσό των 200 ευρώ στο ταμείο αλληλοβοηθείας ανέργων ηθοποιών.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεσμεύτηκε ότι η ίδια προσωπικά θα φροντίσει να γίνει σεβαστή η επιθυμία του Σπύρου Μπιμπίλα και τελικά το έκανε. Ακολούθησε η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα με τις δημόσιες ευχαριστίες του στην παρουσιάστρια.

Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά την Σίσσυ Χρηστίδου που μετά την συνομιλία μας μέσω skype στην εκπομπή της ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ήταν η πρώτη που κατέθεσε στον λογαριασμό του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελληνων Ηθοποιών) τα πρώτα 200 ευρώ για τους την πραγματοποίηση των στόχων μας και έτσι έδωσε μήνυμα για όλους τους άλλους που άλλωστε δημόσια έχουν πει ότι συμφωνούν με το δίκαιο αίτημά μας“, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ