Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από τα πρόσωπα των ημερών. Σχολιάστηκε και συζητήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γιάννη Στάνκογλου, με την ίδια βέβαια να διαψεύδει κατηγορηματικά τα πάντα.

Το βράδυ της Τετάρτης, ανήρτησε μία σειρά από βίντεο λέγοντας: «Λοιπόν, γενικότερα δεν σκόπευα να ασχοληθώ καθόλου ή να απαντήσω για όλη αυτή την κατάσταση που έχει προκύψει, αλλά επειδή το θέμα έχει εκτροχιαστεί κι επειδή χρειάστηκε να κάνω μια συζήτηση με τα παιδιά μου, που δεν ήθελα να την έχω κάνει, γιατί δεν έχω κανέναν λόγο, πρέπει να το λήξουμε παιδιά».

«Πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή της Σταματίνας, έγινε αναφορά βασισμένη σε μια συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου για μία καινούρια σχέση που αφορά στη ζωή του. Η αλήθεια είναι ότι στην συγκεκριμένη εκπομπή δεν έγινε αναφορά στο όνομά μου, ούτε το δικό μου μυαλό πήγε σε εμένα, αλλά να που κάποιου το μυαλό, πήγε», πρόσθεσε καταλήγοντας:

«Στην πορεία λοιπόν, την επόμενη μέρα, πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα, φωτογραφία μου και το όνομά μου δίπλα στον Γιάννη Στάνκογλου. Ότι εγώ είμαι η νέα σχέση του. Κανείς βέβαια, δεν με πήρε τηλέφωνο, καμία εφημερίδα να με ρωτήσει αν ισχύει κάτι τέτοιο. Βέβαια, δεν ισχύει. Με τον άνθρωπο έχουμε βρεθεί 3 φορές στη ζωή μας. Κι ήταν στο θέατρο και στην εκπομπή. Αυτή είναι η σχέση μας. Άκρως επαγγελματική. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ απεριόριστα, που μου έχει κάνει την τιμή να φιλοξενείται στην εκπομπή μου, τον σέβομαι πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη. Αυτά. Για να καταλάβετε, δεν είχα καν το τηλέφωνο του ανθρώπου αυτού. Την Τρίτη πήρα για πρώτη φορά το τηλέφωνό του για να τον ρωτήσω τι συνέβη, πώς προέκυψε αυτό. Φυσικά, δεν είχε ιδέα τι έγινε».

Μετά από όλα αυτά, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να δείξει ότι δεν επηρεάζεται από φήμες και ότι συνεχίζει με ηρεμία τη ζωή της με τους γιους της. Έτσι, ανήρτησε φωτογραφίες μέσα από τις οποίες βλέπουμε την οικογένεια να απολαμβάνει δείπνο στο υπέροχα στολισμένο σπίτι τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ