Η Σίσσυ Χρηστίδου πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που περνάει τους τελευταίους μήνες, τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια μέσα από ένα βίντεο 15 λεπτών αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα της υγείας της μητέρας της και συγκλόνισε με τα όσα ανέφερε.

Να προσέχετε τους εαυτούς σας και αυτούς που αγαπάτε.. είναι απρόβλεπτη η ζωή..Ο χειμώνας που πέρασε ήταν ο πιο δύσκολος της ζωής μου.. και το καλοκαίρι προβλέπεται ακόμα πιο δύσκολο..Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για όλο αυτό στο κανάλι μου..Γιατί δεν είμαι μόνη, γιατί δεν είστε μόνοι, για τα «ευχαριστώ» που οφείλω και για τις προσευχές που ελπίζω“, έγραψε στο instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Οι νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Σίσσυ Χρηστίδου

Την περίοδο αυτή η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, όπου θα παρουσιάζει νέα εκπομπή στο Mega, στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Ωστόσο, η ίδια σε κάθε ευκαιρία, επισκέπτεται τη μητέρας της. Αυτό συνέβη και σήμερα. Βρέθηκε στο αιματολογικό τμήμα του νοσοκομείου και από εκεί πόσταρε δυο στιγμιότυπα στο Instagram.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ