Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια από τις δημοσιογράφους που επιμένουν στη διαφάνεια στην υπόθεση των Τεμπών.

Μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι», που μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο στο Mega, η Σίσσυ Χρηστίδου δίνει βήμα σε συγγενείς των θυμάτων, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Έτσι, σήμερα Κυριακή 7/4, η Σίσσυ Χρηστίδου φιλοξένησε τον Νίκο Πλακιά, τον τραγικό πατέρα των διδύμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στη σφορδή σύγκρουση.

Μόλις ολοκληρώθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Πλακιά η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασαν την υπόθεση με την αγαπημένη παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πως ο αδερφός της, Γιάννης, είχε εισιτήριο για το μοιραίο τρένο, και μάλιστα για το πρώτο βαγόνι.

Η Σίσσυ Χρηστίδου για τον αδερφό της Γιάννη: "Είχε εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι."
Η Σίσσυ Χρηστίδου για τον αδερφό της Γιάννη: “Είχε εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι.”

Συγκεκριμένα είπε: «Ο αδερφός μου είχε εισιτήριο για αυτό το τρένο. Έπρεπε να είναι μέσα σε αυτό το τρένο. Το πρωί εκείνο ξύπνησα και τον πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωσε και δεν τόλμησα να πάρω τον μπαμπά μου γιατί δεν ήξερα αν μπήκε. Είχε εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι.

Από τότε ξυπνάμε κάθε μέρα  και κάνουμε τον σταυρό μας που τελικά δεν μπήκε στο τρένο επειδή προέκυψε μια δουλειά και πήρε αεροπλάνο.

Δεν μπαίνει στα αεροπλάνα από φόβο και ταξίδευε μόνο με τρένο. Άρα αυτό μας αφορά όλους! Απλά δεν μπορούμε να μπούμε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που τους συνάντησε η τραγωδία. Μπορούμε όμως να τους σταθούμε. Με συγκλόνισε ο κύριος Πλακιάς» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ