Την πόρτα του δικαστηρίου πέρασαν το πρωί της Τρίτης, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, για να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώην ζευγάρι οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες επειδή ο frontman των Onirama και τραγουδιστής δεν κατέβαλε τη διατροφή στην παρουσιάστρια για την ανατροφή των δύο γιων τους.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν θέλω να μιλήσω. Σας ζητώ συγγνώμη»

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το δικαστήριο όρισε στον Θοδωρή Μαραντίνη 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για την υπόθεση. Βγαίνοντας η Σίσσυ Χρηστίδου από το δικαστήριο αρνήθηκε ευγενικά να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους: «Παιδιά ξέρω ότι κάνετε τη δουλειά σας, είναι και η δική μου δουλειά. Αλλά επειδή υπάρχουν δύο παιδιά δε θέλω να μιλήσω. Ζητώ συγγνώμη, γιατί ουσιαστικά κι εσείς κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Αλλά δεν θέλω, δεν θέλω να το κάνω».

Δύο χρόνια αργότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στο διαζύγιο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster.

«Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και μαζί 13. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Το δημοσιεύσαμε σε ημέρες που δεν είχε εκπομπές. Άλλωστε είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν με τον Θοδωρή πριν το ανακοινώσουμε. Το  χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται σε σχέση με εμάς και τα παιδιά μας», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια. Για τη ζωή της μετά το διαζύγιο, είχε τονίσει: «Αν βγάλεις το συναισθηματικό κομμάτι, είναι πολύ διαφορετικό. Είναι σαν να είσαι μονογονεϊκή οικογένεια. Όταν έχεις πάρει διαζύγιο υπάρχουν ημέρες που είσαι χωρίς τα παιδιά. Είναι σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είναι όλες οι ευθύνες πάνω σου, μετά ξαφνικά υπάρχουν μέρες που είσαι ελεύθερος φοιτητής, είναι πολύ μπερδευτική αυτή η ζωή. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες των γιορτών, όλα αυτά κάπως μοιράζονται, αλλά είμαι πολύ τυχερή που έχω πάρα πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον και support σύστημα που με βοηθά να το αντιμετωπίσω».

Από τη μεριά του ο Θοδωρής Μαραντίνης, είχε δηλώσει τον Οκτώβριο του 2020: «Παίρνοντας ένα διαζύγιο δεν σταματά να υπάρχει η οικογένεια. Σταματά να υπάρχει το ζευγάρι και η σχέση. Οπότε εκεί είναι μια νέα ισορροπία και μια νέα τάξη πραγμάτων που προσπαθείς να βάλεις. Σε αυτή τη διαδικασία είμαστε και εμείς και θεωρώ κάθε ζευγάρι που χωρίζει. Να δεις δηλαδή τη νέα πραγματικότητα έχοντας σαν προτεραιότητα την οικογένεια γιατί αυτός ο δεσμός δεν θα αλλάξει ποτέ. Οφείλει να διατηρηθεί η οικογένεια απλά πρέπει να διατηρηθεί σε εκείνο το επίπεδο που θα είναι λειτουργική για όλα τα μέλη της. Να μην έχει τριβές, Να υπάρχει σεβασμός, ο κατάλληλος παραδειγματισμός για τα παιδιά και αυτό θέλει δουλειά».

Και είχε προσθέσει: «Αυτό που κατάλαβα είναι πως, όπως μια σχέση θέλει καθημερινή δουλειά για να υπάρξει, ένας χωρισμός θέλει επίσης τουλάχιστον στην αρχή αντιστοίχως μια δουλειά. Πάλι υποχωρήσεις, προσπάθεια για κατανόηση μέχρι να βρεις εκείνη την ισορροπία που θα είσαι σε αυτό το νέο πράγμα καλά και εσύ και πάνω από όλα τα παιδιά. Με κουμπί δεν γίνεται σίγουρα και όποιος το λέει πως το κάνει με κουμπί ψεύδεται ασύστολα! Ή μάλλον δεν υπήρχε είτε έρωτας είτε οικογένεια πραγματικά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ