Η Eurovision τελείωσε, αλλά οι ειδήσεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή όχι. Η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της σήμερα σχολίασαν όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Μετά από ένα βίντεο, στο οποίο προβλήθηκαν όσα διαδραματίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με την Μαρίνα Σάττι, τη νέα της δουλειά, αλλά και τους σχολιαστές της Eurovision, Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά, η Σίσσυ και το πάνελ της εκπομπής σχολίασαν όσα είδαν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε την Μαρίνα Σάττι

Πολλές και αντικρουόμενες ήταν οι απόψεις ωστόσο εκείνη της παρουσιάστριας ξεχώρισε.

Συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Η Μαρίνα Σάττι προφανώς και δέχθηκε bullying – και συνεχίζει να δέχεται – σε τεράστιο βαθμό όχι μόνο από τον κόσμο αλλά και από τους δημοσιογράφους, όπως γίνεται με όλους τους καλλιτέχνες που πηγαίνουν κάθε χρόνο στη Eurovision. Είπε στη Φωτεινή ότι κάτι κυρίες όπως εκείνη και όπως εγώ, θα βάλω και τον εαυτό μου μέσα, βάζουμε το bullying παντού και δεν μπορούμε να πούμε κουβέντα».

«Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ειδικά μετά το πολύ σοβαρό που συνέβη στην προσωπική ζωή της Μαρίνας με την απώλεια του πατέρα της. Έπρεπε να κουβαλήσει την Ελλάδα στις πλάτες της και γίνεται αυτό που γίνεται κάθε φορά. Είμαστε έτοιμοι, είμαστε πρώτοι σε αυτό και θέλουμε ο άλλος να σκύψει το κεφάλι. Δεν μας φτάνει να το παραδεχθεί», καταλήγει η Σίσσυ Χρηστίδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ