Μία ευχάριστη ημέρα ήταν η χθεσινή για τη Σίσσυ Χρηστίδου και την οικογένειά της, καθώς ο μεγαλύτερος γιος της, Μιχαήλ – Άγγελος έγινε νονός.

Ο 12χρονος γιος της παρουσιάστριας και του Θοδωρή Μαραντίνη βάπτισε το μωρό της καλύτερης φίλης της Σίσσυς, Μερόπης. Η περήφανη μαμά, συγκινημένη με το γεγονός ότι ο Μιχάηλ- Άγγελος έγινε νονός, έγραψε: «Α Γ Γ Ε Λ Ο Σ. Ο Μιχαήλ μου έγινε νονός. Μαζί με τον φίλο του τον Νίκο. Βάφτισαν τον γιο της καλύτερης μου φίλης και νονάς του Φιλιππου. Στην πιο συγκινητική τελετή που μπορείς να σκεφτείς.. Γιατί μετά από τριάντα χρόνια μαζί, δεν είμαστε πια φίλες.. είμαστε ένα.. Σαγαπώ  Μερόπη. Σ´ευχαριστώ που την αγαπάς Γιώργο.

Σίσσυ Χρηστίδου: Στη βάπτιση του μωρού της καλύτερης της φίλης με νονό το γιο της

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έχουν αποκτήσει δύο γιος, τον Μιχαήλ -Άγγελο και τον Φίλιππο- Ραφαήλ, 9 ετών. Μετά το χωρισμό τους αποφάσισαν να μεγαλώσουν από κοινού τα παιδιά τους, καθώς έχουν τη συνεπιμέλεια.

«Επειδή τα παιδιά δεν ήθελαν να χάσουν την οικογένεια, ούτε τους γονείς του. Εμείς το βρήκαμε εύκολα, αλλά το ζήτησαν και τα παιδιά, να είναι μισές μέρες με εμένα και μισές με τη μαμά τους», δήλωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ