Η φετινή χρονιά για τη Σίσσυ Χρηστίδου αποτελεί μια από τις πιο απαιτητικές, καθώς η μητέρα της αντιμετωπίζει μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, κάτι που η ίδια η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει μέσα από το youtube channel της.

«Για μένα ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος χειμώνας, ο πιο δύσκολος της ζωής μου. Προσπάθησα να τα καταφέρω όλα αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Τώρα που έκλεισε η σεζόν αποφάσισα να τα πω. Σαν οικογένεια αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Πρώτη Νοεμβρίου, στα γενέθλια του αδερφού μου, μάθαμε ότι η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία. Έχω μάθει πολλά πια για αυτή την ασθένεια. Από εκεί και πέρα ξεκινήσαμε μια μεγάλη μάχη. Εδώ στο νοσοκομείο περνάμε τις περισσότερες ημέρες, άλλες καλύτερες κι άλλες χειρότερες», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια, λοιπόν, δεν λείπει λεπτό από το πλευρό της μητέρας της και μάλιστα στο insta story που κοινοποίησε από το δωμάτιο του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, μοιράστηκε το βιβλίο το οποίο διαβάζει, με τίτλο “Στη σκιά του ανέμου” του Κάρλος Ρουίθ Θαφόν, ενώ παράλληλα έγραψε: «Η αναμονή είναι το δηλητήριο της ψυχής…».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ