Σε κατ’οίκον περιορισμό βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου που διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Η παρουσιάστρια ανάρτησε μία σειρά από stories μέσα από το σπίτι της και μοιράστηκε τα συναισθήματά της με τους followers της. «Πώς τις κάνετε αυτές τις καραντίνες ρε παιδιά; Δεν αντέχω άλλο Νetflix. Δεν αντέχω άλλες δουλειές. Και θέλω και τα παιδάκια μου πίσω στο σπίτι», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για τους γιους της Φίλιππο- Ραφαήλ και Μιχαήλ- Άγγελο που προφανώς μένουν με τον μπαμπά τους, αυτές τις ημέρες, Θοδωρή Μαραντίνη.

Σίσσυ Χρηστίδου: Σε κατ’οίκον περιορισμό- Το σύμπτωμα που την ταλαιπωρεί

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σύμπτωμα που την έχει προβληματίσει και δεν είναι άλλο από το κλείσιμο της φωνής της. «Κατά τα άλλα αυτό το σύμπτωμα να χάνεις τη φωνή σου, το έχει κανένας άλλος; Γιατί γεύση, όσφρηση όλα τα έχω», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναβολή της βάπτισης της κόρης της Χριστίνας Κοντοβά και του Τζώνη Καλημέρη, Ada γιατί η ίδια που επρόκειτο να γίνει νονά, νόσησε από κορονοϊό. «Δεν έγινε η βάπτιση, αλλά θα γίνει όταν βγούμε από αυτή τη συνθήκη», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ