Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά, σχολιάζοντας τα περιστατικά και τις εξομολογήσεις γνωστών προσώπων της Τέχνης, υπογραμμίζοντας ότι είναι σημαντικό αυτό που συμβαίνει.

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται τώρα. Δεν ξέρω πού θα καταλήξει, αλλά έχει ανοίξει κάτι που νομίζω είναι σημαντικό. Έχει συμπαρασύρει πάρα πολύ κόσμο. Είναι πολύ γενναίες οι γυναίκες, αλλά και οι άντρες που βγήκαν μπροστά με το όνομά τους και κατονόμασαν αυτό ακριβώς που τους συμβαίνει. Αρκετά κομμάτια με έχουν σοκάρει... Είναι σημαντικό να βγαίνεις και να μιλάς για κάποια πράγματα και για την κακοποίηση που έχεις υποστεί, αρκεί να μιλάς ανοιχτά και να κατονομάζει τι ακριβώς γίνεται, γιατί υπάρχει κι ένα παρασκήνιο με φήμες, κουτσομπολιά, διάφοροι που θυμούνται μια κακή συμπεριφορά σε ένα καμαρίνι που δεν έχει σχέση με το metoo κι όλο αυτό που πάει να γίνει, γιατί θολώνει το τοπίο. Δεν είναι καλό να ακούγονται άσχετες φωνές με αυτό, γιατί τελικά δεν θα ακουστούν αυτές που πρέπει».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, αν έχει κι η ίδια υποστεί κάτι αντίστοιχο, απάντησε: «Δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο, γιατί έτυχε… Πρέπει να φτιαχτούν νόμοι και κανόνες για να βοηθιούνται οι αδύναμοι άνθρωποι».

 

Διαβάστε επίσης

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ