Η Vanessa Redgrave αποχώρησε από το καστ της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» που ετοιμάζει η Μιμή Ντενίση και της οποίας τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στην Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής και της Μιμής Ντενίση, η Vanessa Redgrave δεν θα μπορέσει να συμμετέχει για προσωπικούς λόγους. Ωστόσο, η αντικατάστασή της θα γίνει από την ηθοποιό Jane Lapotaire, που έπαιξε στο The Crown ως μητέρα του Πρίγκιπα Φιλίππου.

Σμύρνη μου αγαπημένη: Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αγαπητοί συνεργάτες καλησπέρα, Εκ μέρους της Tanweer Productions, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η guest star Vanessa Redgrave, για σοβαρούς προσωπικούς λόγους δεν είναι εφικτό να ταξιδέψει αυτό το διάστημα και συνεπώς να ανταποκριθεί στη συμμετοχή της στην ταινία ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ και στα γυρίσματα που πραγματοποιούνται στη Μυτιλήνη. Ως εκ τούτου, η παραγωγή προχώρησε σε συμφωνία για το ρόλο αυτό, με την Jane Lapotaire, γνωστή σε όλους μας από τις δημοφιλείς σειρές “The Crown” και “Downton Abbey”, την οποία και καλωσορίζουμε στο cast της ταινίας. Ευχαριστούμε, Tanweer Team».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ