Με βίντεο στα social media o Snik αναφέρθηκε στον καβγά του με τον Light, που συνέβη κατά τη διάρκεια των MAD VMA. Ο τράπερ δήλωσε ότι και οι δύο είχαν ενημερώσει την παραγωγή του event, ενώ παράλληλα ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε.

«Δεν έχω μπει καν στον κόπο να δω τι λένε τα πρωινά και τα πάνελ για τα χθεσινοβραδινά σκηνικά. Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι γενικά κάποια πράγματα είναι αληθινά, δεν είναι ψεύτικα όπως τα βραβεία που δίνουν ή τα παρακαλετά που μας κάνουν κάθε χρόνο για να παίξουμε. Είχαμε ενημερώσει και οι δυο πλευρές να είμαστε χωριστά γιατί έχουμε κάποιο πρόβλημα που αφορά εμένα και τον συγκεκριμένο τύπο», ανέφερε στην ανάρητσή του.

Σε άλλο σημείο, ο Snik δήλωσε: «Δεν το σεβάστηκαν γιατί θέλανε να κάνουν views παραπάνω. Οk, σεβαστό και αυτό. Tα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ θέλω από μεριάς μου να ζητήσω ένα συγγνώμη για τον κόσμο και τα μικρά παιδιά που βρέθηκαν εκεί και είδε όλο αυτό το σκηνικό και από τους καλλιτέχνες που ήταν on perform. Εγώ προσωπικά δεν ξεκίνησα κάποιον καβγά. Γενικά όποιος σηκώνει χέρι κόβεται. Γενικά ξύλο θα τρώει όπου τον πετυχαίνουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SNIK, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ