Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» ήταν η Τζένη Θεωνά. Η ταλαντούχα ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά της δημόσιας τηλεόρασης «Τα Καλύτερα μας Χρόνια» αναφέρθηκε στον μονάκριβο γιο της, Αρίωνα, 3,5 ετών που έχουν αποκτήσει με τον Δήμο Αναστασιάδη. «Η δουλειά δεν συγκρίνεται με τη μητρότητα. Το ένα είναι το πρότζεκτ της ζωής μου και το άλλο είναι δουλειά. Φυσικά, δεν θα μπορούσα να εγκαταλείψω τη δουλειά μου. Μου αρέσει να αισθάνομαι δημιουργική. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης όμως.», είπε η Τζένη Θεωνά.

Τζένη Θεωνά: «Η δουλειά δεν συγκρίνεται με τη μητρότητα»

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια θαυμάζει ο μικρός Αρίωνας. «Τα παιδιά λένε τόσα πολλά πράγματα και προσπαθείς να τα θυμηθείς. Είναι όλα σοκαριστικά. Σήμερα πήγα στον παιδικό σταθμό και οι δασκάλες του μου είπαν ότι έχει ερωτευτεί. Τους λέω κι εγώ “για πείτε μου κι εμένα, γιατί δεν μου έχει αναφέρει κάτι”. Ο πρώτος άνθρωπος που μου είπε το παιδί μου ήταν η Κατερίνα Καινούργιου. Είχε πάει καλεσμένος ο Δήμος να τραγουδήσει και την έβλεπε στην τηλεόραση. Μου είχε πει: ”Να σου δείξω ποια αγαπάω; Αυτή!», είπε κλείνοντας.

Τέλος, αναφέρθηκε στον γιο της κι αποκάλυψε ποιος είναι ο πρώτος του έρωτας.

«Τα παιδιά λένε τόσα πολλά πράγματα μέσα στη μέρα και δεν ξέρεις τι να πρωτοθυμηθείς. Είναι όλα σοκαριστικά. Σήμερα πήγα στο σχολείο και οι δασκάλες του μου είπαν ότι έχει ερωτευτεί. Τους λέω κι εγώ “για πείτε μου κι εμένα, γιατί δεν μου έχει αναφέρει κάτι”. Ο πρώτος άνθρωπος που μου είπε το παιδί μου ότι ερωτεύτηκε ήταν η Κατερίνα Καινούργιου. Είχε πάει καλεσμένος ο Δήμος να τραγουδήσει και την έβλεπε στην τηλεόραση. Μου είπε ότι την ερωτεύτηκε», είπε κλείνοντας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ