Η Σοφία Καρβέλα δεν άφησε αναπάντητο σχόλιο ανεκδιήγητης follower, που της έγραψε κάτω από φωτογραφία της με μαγιό, ότι πάσχει από νευρική ανορεξία. Η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας ανάρτησε μία φωτογραφία της με μπικίνι από τις πρόσφατες διακοπές της στην Ελλάδα και μία αγενής διαδικτυακή της ακόλουθος τη χαρακτήρισε «ανορεξική».

Σοφία Καρβέλα: «Δεν έχεις καρδιά»

Τότε η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα της απάντησε: «Να σου πως κάτι συνονόματη, πρώτον μου χρεώνεις μια αρρώστια την οποία δεν έχω, αλλά πες πως την είχα, το βρίσκω απίστευτο πως η αντίδρασή σου είναι να με βρίσεις και να θελήσεις να με ταπεινώσεις. Μπορεί να μην έχω πολύ λίπος πάνω μου, αλλά εσύ δεν έχεις καρδιά. Καμιά ανθρωπιά. λυπηρό, πολύ λυπηρό για μια ενήλικη γυναίκα που μιλά με αυτόν τον τρόπο σε μια άλλη γυναίκα».

Οι περισσότεροι followers της την υποστήριξαν, τονίζοντας ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσει το body shaming. «Γιατί πρέπει να ασκούμε κριτική στα σώματα των άλλων;Το ότι ανεβάζει κάποιος μια φώτο δεν σημαίνει πως θέλει τη γνωμη μας για το σώμα του», ανέφερε ένας από αυτούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ