Από τη Νέα Υόρκη όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια, μίλησε η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση, Σοφία στην εκπομπή «Happy Day». Η σχεδιάστρια μόδας μίλησε για την ενασχόληση της με τη fashion βιομηχανία και για τους γονείς, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της σχέσης τους.

«Ήταν εξαιρετική μητέρα, εντάξει ήταν εξαιρετικά απασχολημένη. Δούλευε, δεν έκανε διακοπές. Είναι τρομερή έμπνευση για εμένα για να συνεχίσω να κάνω πιο δυναμικά και να έχω και παραπάνω φιλοφοξίες. Για μένα ήταν και είναι η απόλυτη, είναι μια εξαιρετική  μαμά και πάντα είναι εκεί για μένα», είπε η Σοφία Καρβέλα. Και πρόσθεσε για το γεγονός ότι ζει μακριά από εκείνη: «Εμείς είμαστε οικογένεια του να λείπει ο ένας στον άλλον. Δεν συμφέρει σε εμάς να είμαστε συνέχεια μαζί».

Για τον πατέρα της Νίκο Καρβέλα, είπε: «Είναι ο πιο τρυφερός! Παρακαλάω τον μπαμπά μου να μην με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και να μην με παίρνει αγκαλιά. Φτάνει! Λίγο χώρο! Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο καλοντυμένος άντρας. Υπάρχει καψούρα με τον πατέρα μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ