Η Σοφία Καρβέλα επέστρεψε στη Νέα Υόρκη και στις καθημερινές της ασχολίες με τα παιδιά της. Η γνωστή σχεδιάστρια είχε έρθει στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές όπου επανενώθηκε με την οικογένειά της.

Σε όλους τους προορισμούς της η Σοφία Καρβέλα δημιουργούσε ενδιαφέροντα looks καθώς ασχολείται επαγγελματικά με την μόδα. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της χιουμοριστικά ως “υλίστρια” καθώς έχει πάντα εκλεκτό γούστο στα κομμάτια που επιλέγει να φορά. Το γούστο αυτό απ’ ό,τι φαίνεται έχουν κληρονομήσει και οι γιοι της καθώς συχνά πραγματοποιούν δημόσιες εμφανίσεις με κομμάτια γνωστών οίκων.

Στην πρόσφατη έξοδό της με τον μεγαλύτερο γιο της, Νίκο ο μικρός τράβηξε τα βλέμματα με το ιδιαίτερο outfit που δημιούργησε. Εκτός του ότι επέλεξε να φορέσει χρυσή γκουρμέ αλυσίδα όπως και η μητέρα του, τη συνδύασε με κλασικό gucci t-shirt και πολύχρωμα crocs. Ως πολύτιμος βοηθός στη μαμά του ο μικρός μετέφερε το καλάθι για τα ψώνια και φλέρταρε με την ιδέα να αγοράσει λουλούδια για το σπίτι τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ