Η Σοφία Καρβέλα είναι μόνιμος κάτοικος Νέας Υόρκης καθώς εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά και επισκέπτεται την Ελλάδα για διακοπές και για να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα. Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της, η γνωστή σχεδιάστρια δεν παραμελεί την άθληση και φροντίζει να ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής μαζί με την οικογένειά της.

Πρόσφατα η ίδια δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια σειρά φωτογραφιών από την ρουτίνα άσκησης που ακολουθεί στο εσωτερικό του σπιτιού της. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα αγαπά ιδιαίτερα τη yoga, καθώς η συγκεκριμένη γυμναστική ενδυναμώνει κατά την ίδια σώμα και πνεύμα. Μάλιστα η Σοφία Καρβέλα δεν αθλείται μόνη της, αλλά έχει δίπλα της τους καλύτερους “gym partners” που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά της.

Η σχεδιάστρια δοκιμάζει τον εαυτό της στη yoga και περνά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της, δίνοντας ένα θετικό παράδειγμα σε όλους τους νέους εργαζόμενους γονείς αλλά και σε όλους εκείνους που αναζητούν αφορμές για να αποφύγουν την απαιτητική γυμναστική.

Η Σοφία Καρβέλα σχολίασε στη λεζάντα των φωτογραφιών της τα εξής: “Κάπως έτσι μοιάζει η καθημερινή γυμναστική μου. Δεν έχω χώρο που προσφέρεται για γιόγκα ή πολύ χώρο για να είμαι ειλικρινής… Συχνά λέω αυτό το τετριμμένο. “Ίσως πρέπει να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις. Δεν είναι ποτέ καλή στιγμή για να ξεκινήσεις. Οπότε το κάνω τώρα. Επίσης, τα αγόρια ενώ πετούσαν μπάλες και έριχναν μπουνιές γύρω μου και σε εμένα, μου είπαν ότι δυναμώνω και έτσι είμαι ήρεμη. Αρκετά καλή υποστήριξη για να συνεχίσω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ