Σοφία Παυλίδου: «Είναι συγκινητικό να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι αλήθεια. Αυτό δεν μπορεί να μην σε αγγίξει»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η Σοφία Παυλίδου μίλησε για την σειρά του Mega, Famagusta και τα συναισθήματα που της δημιουργεί, έδωσε spoiler, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Μανό Παπαγιάννη και πώς το διαχειρίστηκαν τα παιδιά της.

Η Σοφία Παυλίδου στα γυρίσματα του Famagusta
Η Σοφία Παυλίδου στα γυρίσματα του Famagusta

«Όταν πήρα τα σενάρια για το Famagusta, έκλαιγα. Όταν είδα ότι θα είμαι μαζί με τον Χρήστο Λούλη και θα παίρνουμε συνεντεύξεις, έκλαιγα. Καταλάβαινα ότι είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, που αφορά όλους τους Έλληνες και δεν το έχουμε πει. Αυτό είναι μία εθνική υπόθεση».

Η Σοφία Παυλίδου δεν απέφυγε να δώσει spoiler: «Από το επόμενο επεισόδιο θα δούμε ότι ο Μάικλ βάζει την Κατερίνα στο περιθώριο, να είναι απόμακρος, να μην της δίνει σημασία. Έρχεται η κρίση στη σχέση. Η Κατερίνα παίρνει μία απόφαση να κάνει κάτι μέσα στην εσωτερική πάλη που έχει. Αισθάνεται πληγωμένη, ακολουθεί έναν άνθρωπο με τον οποίον είναι ερωτευμένη, εκείνος την κάνει πέρα και πληγώνεται. Είναι λίγο εκδικητικό αυτό που κάνει».

Η ηθοποιός μίλησε και για τις συναισθηματικές στιγμές τις οποίες έχει ζήσει κατά την διάρκεια των γυρισμάτων: «Θυμάμαι στο πρώτο επεισόδιο ήρθε ο Αντρέας Γεωργίου να μας δείξει πλάνα και δεν μπορούσα να τα δω. Είναι συγκινητικό να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι αλήθεια. Αυτό δεν μπορεί να μην σε αγγίξει».

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε και για το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη και πως αντέδρασαν σε αυτό οι γιοι της
Η Σοφία Παυλίδου μίλησε και για το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη και πως αντέδρασαν σε αυτό οι γιοι της

Σχετικά με το περιστατικό με τον Μανό Παπαγιάννη και ποια ήταν η αντίδραση των γιων της, είπε: «Έχουμε άμεση συνεννόηση με τα παιδιά. Κι αυτά θύμωσαν στην αρχή, τους εξήγησα ότι η βία φέρνει βία, οπότε ακολουθούμε μία δικαστική οδό, η οποία και μας δικαίωσε κιόλας.

Είχε κάποιες δυσκολίες, γιατί ήταν στην εφηβεία τα παιδιά, άκουγαν, μάθαιναν, συνεχιζόταν η υπόθεση από την άλλη πλευρά… Αλλά έχουμε καλή συνεννόηση κι αυτό φαίνεται στις δυσκολίες. Γι’ αυτούς ήταν σοκ ότι πείραξαν τη μαμά τους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ FAMAGUSTA, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ