Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Σοφία Παυλίδου, η οποία μίλησε για το νέο reality «Η Φάρμα» όπου και θα τη δούμε, όμως αναφέρθηκε και στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, η Σοφία Παυλίδου ήταν εκείνη που πριν από τρία χρόνια κατήγγειλε τον Μάνο Παπαγιάννη για βιαιοπραγία σε βάρος της.

Για τη συμμετοχή της στη Φάρμα, δήλωσε: «Θα είμαι κάπου που δεν θα φοράω μάσκα. Θα βλέπω ανθρώπους που δεν θα φοράνε μάσκα. Δεν θα στέλνω μήνυμα σαν κι εσάς για να βγω έξω από το σπίτι μου. Οπότε όλα αυτά ήταν πάρα πολύ ωραία και με έκαναν να μην σκεφτώ και πολύ για να αποδεχτώ την πρόταση», ενώ αποκάλυψε ότι μπαίνουν την επόμενη Παρασκευή 5/3. Η Σοφία Παυλίδου, παράλληλα, δήλωσε αν μπορεί να ανταπεξέλθει στις αγροτικές εργασίες και τόνισε ότι το γεγονός ότι θα μάθει καινούργια πράγματα είναι κάτι που τη χαροποιεί πολύ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της ξεκαθάρισε ότι είναι η πρώτη φορά που δέχεται πρόταση για reality show!

Η συζήτηση για τη Φάρμα τελείωσε και οι παρουσιαστές τη ρώτησαν για το πώς οδεύει η δική της υπόθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη, όπου είχε δημοσιοποιηθεί η βίαιη συμπεριφορά του σε βάρος της, όπως η ίδια είχε καταγγείλει στο παρελθόν.

«Περιμένουμε να οριστεί η ημερομηνία της δίκης, δεν έχει οριστεί ακόμη. Δεν είναι και εύκολο λόγω της πανδημίας… Εγώ ήμουν πριν 3 χρόνια, δεν ήμουν ένα κοριτσάκι μικρό. Υπερασπίστηκα το δίκιο μου και δεν μου πέρασε στιγμή από το μυαλό να μην απευθυνθώ στη δικαιοσύνη. Για ό, τι συμβαίνει τώρα είμαι χαρούμενη που οι άνθρωποι βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες σίγουρα», ανέφερε η ηθοποιός.

Τέλος, η Σοφία Παυλίδου θέλησε να υπερασπιστεί τον κλάδο του θεάτρου και τόνισε ότι ο χώρος του θεάτρου είναι ένας υπέροχος χώρος.

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ