Πριν λίγες μέρες, ο Σωκράτης Μάλαμας βρέθηκε στο επίκεντρο και νούμερο ένα στα trends του Twitter, με την απόφασή του να ζητήσει από το κοινό να κατεβάσει πανό που έγραφε «Βιαστής είναι» και αναφερόταν στον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο τραγουδοποιός στη συνέχεια, μέσα από το facebook του, εξήγησε ότι συμφωνεί με το κοινό και το σύνθημα του πανό, αλλά ζήτησε να κατέβει, αφού έτσι του αποσπάται η προσοχή.

«Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική, παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες , κάπως έτσι Κοίταξε, μ’ αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ, να μην το βλέπω. Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Μάλαμας.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Σωκράτης Μάλαμας είχε συναυλία στο Ηράκλειο και με την συγκατάθεσή του ανέβηκαν στη σκηνή με πανό κατά του Δημήτρη Λιγνάδη και υπέρ του απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη. Μάλιστα, ο τραγουδοποιός περίμενε υπομονετικά την «ομάδα αλληλέγγυων» να διαβάσει κείμενο για να ενημερώσουν για την απεργία πείνας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ