Ηθοποιοί στο πλευρό των συναδέλφων τους για την παρουσίαση της Eurovision 2024

Η Eurovision 2024 θα μείνει σίγουρα αξέχαστη και όχι μόνο για τους σωστούς λόγους. Ο φετινός διαγωνισμός προκάλεσε, μεταξύ άλλων, και για την παρουσίαση του ελληνικού ντουέτου, Αλευράς – Καλούτα, καθώς τα λάθη τους ήταν πολλά.

Ηθοποιοί στο πλευρό των συναδέλφων τους για την παρουσίαση της Eurovision 2024

Οι ίδιοι απάντησαν στα σχόλια που δέχτηκαν και χθες το βράδυ δύο γνωστές ηθοποιοί πήραν θέση στηρίζοντας τους συναδέλφους τους.

Η Μαρία Σολωμού, ξεκαθάρισε ευθύς εξαρχής: «Μη με ρωτάτε την άποψή μου για τα παιδιά. Τον Θανάση τον αγαπώ, νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ καλός. Δεν ξέρω, έχω μια αίσθηση ότι κάποιοι είπαν ότι δεν ήταν καλά τα παιδιά; Ήταν πάρα πολύ διαβασμένοι, δεν ξέρω αν έκαναν κάποιο λάθος. Είναι δυνατόν;».

«Ξέρετε τι είναι να μιλάς μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο live; Αυτοί οι έξυπνοι που σχολίαζαν, ας το κάνανε καλύτερα. Γιατί κρίνουμε τόσο εύκολα; Αλήθεια τώρα, συζητάμε για ατόπημα του Θανάση;», τόνισε η Μαρία Σολωμού δείχνοντας τον εκνευρισμό της προς τη στάση του κοινού και των δημοσιογράφων απέναντι στους παρουσιαστές της Eurovision 2024.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, από την πλευρά της, δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες για την Eurovision 2024: «Παρακολούθησα τη Eurovision και είχα και μεγάλη αγωνία για να δω κοινωνικά πώς θα επικοινωνηθούν τα πράγματα. Όσον αφορά στη Μαρίνα, ότι είδατε κι εσείς, είναι εξαιρετική. Απογοητεύτηκα από το πώς μας αντιμετώπισαν οι υπόλοιπες χώρες».

Ενώ για τους δύο παρουσιαστές, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σημείωσε: «Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική, τον Θανάση τον γνωρίζω από τη σχολή και τον αγαπώ πολύ. Διαπίστωσα μόνο ότι υπήρχαν κάποια κενά, όσον αφορά τις γνώσεις σε κάποια πράγματα. Αυτό θέλει και μια τριβή. Το προσέγγισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά ξέρετε πως ότι κι αν κάνεις, θα σχολιαστεί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ EUROVISION 2024, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ