Ο Σον Πεν βρίσκεται στην Ουκρανία και συλλέγει στοιχεία για τη ρωσική εισβολή έτσι ώστε να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τα γεγονότα.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός και βραβευμένος με Όσκαρ είναι γνωστός για την ανθρωπιστική του δράση και χθες (24/2) βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου της ουκρανικής κυβέρνησης στο Κίεβο, όπου παρακολούθησε από κοντά τους κυβερνητικούς αξιωματούχους να μιλούν για την κρίση.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από ξένα μέσα ενημέρωσης φαίνεται να παρακολουθεί τις ενημερώσεις της ουκρανικής κυβέρνησης από τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι με μεγάλη προσήλωση ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως είναι διατεθειμένος να μείνει στην εμπόλεμη ζώνης.

Η ουκρανική προεδρία έβγαλε ανακοίνωση για την παρουσία του Σον Πεν στην οποία αναφέρει: «O Aμερικανός ηθοποιός και κινηματογραφιστής, ο νικητής Όσκαρ, Σον Πεν, έφτασε στην Ουκρανία. Ο σκηνοθέτης ήρθε στο Κίεβο για να καταγράψει όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία και να πει στον κόσμο την αλήθεια για την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα μας. Ο Σον Πεν είναι μεταξύ εκείνων που υποστηρίζουν την Ουκρανία. Η χώρα μας του είναι ευγνώμων για την επίδειξη θάρρους και ειλικρίνειας».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο ηθοποιός επισκέφθηκε το Γραφείο του Προέδρου και βρέθηκε στην ενημέρωση Τύπου του συμβούλου του επικεφαλής του Γραφείου του Αρχηγού Κράτους Mikhail Podol και της Αντιπροέδρου-υπουργού Επανένταξης στα προσωρινά κατεχόμενα εδάφη της Ουκρανίας, Irina Vere Ουκ. Μίλησε στους δημοσιογράφους, στους στρατιωτικούς μας, είδε πώς υπερασπιζόμαστε τη χώρα μας. Ο Σον Πεν επιδεικνύει το θάρρος που πολλοί άλλοι, ειδικά οι δυτικοί πολιτικοί, στερούνται. Όσο περισσότεροι τέτοιοι άνθρωποι, αληθινοί φίλοι της Ουκρανίας, υποστηρίζουν τον αγώνα για ελευθερία, τόσο πιο σύντομα θα είναι δυνατό να σταματήσει τη μαζική επίθεση η Ρωσία. Ο σκηνοθέτης έχει ήδη φτάσει στην Ουκρανία από τον Νοέμβριο του 2021. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ντοκιμαντέρ επισκέφθηκε το Πριαζόφ και συνομίλησε με τον ουκρανικό στρατό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΟΝ ΠΕΝ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ