Εδώ και λίγες ημέρες, ο Σον Πεν βρίσκεται στην Ουκρανία για τα γυρίσματα του ντοκιμαντές της ρωσικής εισβολής στην χώρα.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός την Παρασκευή 25/2, βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου της ουκρανικής κυβέρνησης στο Κίεβο, όπου παρακολούθησε από κοντά τους κυβερνητικούς αξιωματούχους να μιλούν για την κρίση.

Στα βίντεο που κυκλοφορούν, ο Σον Πεν φαίνεται να φοράει στρατιωτικά ρούχα , να παίρνει μέρος σε συνεντεύξεις Τύπου, έχει επισκεφθεί τα ουκρανικά στρατεύματα και έχει δει και τον πρόεδρο Ζελένσκι.

Με αναρτήσεις του στο Twitter, αποκαλεί την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία «βάρβαρο λάθος» και εκφράζει τις σκέψεις του για τη φρίκη που αντιμετωπίζει ο ουκρανικός λαός.

Σε μια άλλη ανάρτησή του ο Σον Πεν γράφει: «Είναι ήδη ένα βάναυσο λάθος με ραγισμένες ζωές και ραγισμένες καρδιές, και αν δεν υποχωρήσει, πιστεύω ότι ο Ρώσος πρόεδρος, ο κ. Βλαντιμίρ Πούτιν θα έχει κάνει το πιο φρικτό λάθος σε βάρος ολόκληρης της ανθρωπότητας», είπε αρχικά για να συνεχίσει αναφερόμενος στον ουκρανικό λαό:

«Ο πρόεδρος Βολόντιμιρ Ζελένσκι και ο ουκρανικός λαός έχουν αναδειχθεί ως ιστορικά σύμβολα θάρρους και αρχής. Η Ουκρανία είναι η αιχμή του δόρατος για τη δημοκρατική αγκαλιά των ονείρων. Αν της επιτρέψουμε να πολεμήσει μόνη της, η ψυχή μας ως Αμερική έχει χαθεί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΟΝ ΠΕΝ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ