Ο Σωτήρης Κοντιζάς, έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τη σύζυγό του Δέσποινα. Ωστόσο, ο αγαπημένος κριτής του MasterChef, κρατά την προσωπική του ζωή εκτός δημοσιότητας και είναι σπάνιες οι φορές που τον έχουμε δει με την οικογένειά του.

Η μεγαλύτερη κόρη του ονομάζεται Αριάννα-Τσιχίρο, ο 4χρονος γιος του λέγεται Κένζι και η σχεδόν 3 ετών κόρη του, Ιζούμι.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του. Photo: Instagram/scontizas
Ο Σωτήρης Κοντιζάς με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του. Photo: Instagram/scontizas

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, στη δοκιμασία αποχώρησης την ώρα που οι κριτές μαζί με τον καλεσμένο δοκίμαζαν τα πιάτα των παικτών, ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να εξιστορήσει πώς και πού γνωρίστηκε με τη σύζυγό του, Δέσποινα.

«Περικλή, δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά, όταν πρωτογνώρισα την Δέσποινα, εσύ ήσουν στην κουζίνα. Δηλαδή εσύ μαγείρευες και η Δέσποινα δούλευε στο εστιατόριο. Ήταν ο Περικλής στην κουζίνα, εγώ είχα πάει για φαγητό και η Δέσποινα σέρβιρε. Είχε σουπλά επάνω το τραπέζι και προς το τέλος, αφού είχαμε φάει τα πάντα, ήθελε να πάρει το σουπλά για να καθαρίσουν. Εγώ όμως χρειαζόμουν το σουπλά γιατί ήθελα να αφήσω το τηλέφωνο. Γιατί θεώρησα πιο σωστό να δώσω το τηλέφωνο, όχι να ζητήσω το τηλέφωνο και αν θέλει ο άλλος να σε πάρει» αποκάλυψε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Δεν είναι ιπποτικό να δώσεις εσύ το τηλέφωνο; Εγώ τελικά το έδωσα το σουπλά, έσκισα όμως ένα κομμάτι για να γράψω το τηλέφωνο. Η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω και ήταν το ΑΦΜ για τιμολόγιο και, όταν μπήκα μέσα, ήταν κάποιος φίλος της σερβιτόρος που είδε την φάση. Με γούσταρε και αυτός και της είπε: Μωρή, σου έδωσε τηλέφωνο η Κινέζα;».

Όπως ήταν λογικό όλοι οι κριτές ξέσπασαν σε γέλια.

«Παίζει όλο, όπως είναι, γιατί είναι υπέροχο» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε το video:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΝΤΙΖΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ