Ο Σωτήρης Κοντιζάς ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την οικογένειά του. Ο αυστηρός κριτής του MasterChef ταξίδεψε μαζί με τη σύζυγό του Δέσποινα και τα δύο τους παιδιά στην Ηρακλειά.

Ο γοητευτικός κριτής του MasterChef πέρα από ένα πολύ καλός μάγειρας είναι και ένας εξαιρετικός μπαμπάς. Ο Σωτήρης άφησε για λίγο πίσω του τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του στο εστιατόριο όπου μαγειρεύει στο κέντρο της Αθήνας και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πολλές φορές έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καθημερινές στιγμές με την κόρη του Αριάνα- Τσιχίρο αλλά και τον μικρό του γιο, πρώτη φορά όμως αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο και με τα δύο του παιδιά.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε:

Το βίντεο που ανέβασε ο Σωτήρης έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα καθώς ο ίδιος φοράει το μαγιό του, αφού έχουν επιστρέψει από το μπάνιο τους με τα παιδιά του, είναι φορτωμένος και κρατά μία κατσαρόλα. Το βίντεο πρέπει να έχει τραβήξει η γυναίκα του Σωτήρη, η Δέσποινα. Τριγύρω από το γνωστό σεφ τρέχουν τα παιδιά του και εκείνος έχει γράψει κάτω από το βίντεο: “Αλλού εγώ αλλού εσύ, κι η κατσαρόλα στο σακί. Βρισκόμαστε μονάχα Κυριακές”. Ο Σωτήρης Κοντιζάς χαρακτηρίζεται για τα εύστοχα σχόλιά του καθώς και το χιούμορ του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ