Πέντε χρόνια γάμου κλείνουν σήμερα ο Λευτέρης Σουλτάτος και η αγαπημένη του, Βάσω Λασκαράκη, και η αφιερώσεις που έκαναν ο ένας στον άλλον στο Instagram είναι ό,τι πιο γλυκό έχετε διαβάσει!

Σαν σήμερα, στις 29 Απριλίου του 2019, ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκε τη Βάσω Λασκαράκη σε μια τελετή μεταξύ πολύ λίγων συγγενών και φίλων, στην Κρήτη.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος
Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος έκλεισαν πέντε χρόνια γάμου.
(Photo: instagram/lefteris.soultatos)

Με αφορμή την ημέρα εκείνη, που οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, ο γνωστός σεφ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, για να εκφράσει στην αγαπημένη του όσα νιώθει για αυτήν και, παράλληλα, να μοιραστεί με τους followers του το μυστικό κάθε επιτυχημένου γάμου!

«29/4! Σαν σήμερα! 5 χρόνια γάμου. Ανυπομονώ να γεράσουμε μαζί», έγραψε ο Λευτέρης Σουλτάτος απευθυνόμενος στη Βάσω Λασκαράκη. Όσο για το τι συμβουλεύει τους υπόλοιπους; «Ένας επιτυχημένος γάμος εξαρτάται από δύο πράγματα: 1) Να βρεις το σωστό άνθρωπο, 2) Να είσαι ο σωστός άνθρωπος».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του στο Instagram:

Η Βάσω Λασκαράκη με τη σειρά της «απάντησε» επίσης με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευε με ένα «Χρόνια μας πολλά αγάπη μου».

Δείτε την ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ