Μια σπάνια εικόνα από το αρχείο του Elena’s Diary: Ο Αλέκος Αλεξανδράκης κρατά τρυφερά στην αγκαλιά του τον γιο του Βάσια που γεννήθηκε το 1965, καρπός του τέταρτου γάμου του ηθοποιού, με την ελβετικής καταγωγής Βερένα Γκάουερ. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει επίσης μία κόρη τη Γιοχάννα.

«Ήμουν τόσο ερωτευμένος και ικανοποιημένος με τη ζωή μου που δεν πίστευα ποτέ πως θα χωρίσω» θα έλεγε αργότερα ο ίδιος. Στη ζωή του όμως «εισέβαλε» η Νόνικα Γαληνέα μετά το γνωριμία τους επί σκηνής στο έργο «Τα μεγάλα χρόνια» το 1969. «Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πως είχε έρθει το τέλος του γάμου μας. Αλλά ήταν και πάρα πολύ δύσκολο για μένα να αποχωριστώ τα παιδιά μου», θα διηγείτο. Τα παιδιά του ζευγαριού πράγματι ακολούθησαν τη μητέρα τους στην Ελβετία μετά τον χωρισμό των γονιών τους. 

Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής είχε μια πολυκύμαντη ερωτική ζωή. Οι τρεις προηγούμενοι γάμοι του ήταν με τις Μαρτζ Βάλβη, Κλοντ Σαμπαντού και Αλίκη Γεωργούλη, ενώ έπειτα από το τέλος του γάμου του με την Βερένα Γκάιτνερ είχε μια σχέση ζωής με την Νόνικα Γαληνέα. Οι δυο τους εκτός από ζευγάρι στη ζωή για περισσότερες από δύο δεκαετίες υπήρξαν και ένα από τα πιο αγαπητά θεατρικά ζευγάρια επί σκηνής.

Διαβάστε επίσης

Αλέκος Αλεξανδράκης & Νόνικα Γαληνέα: Τα μυστικά ενός μεγάλου έρωτα #ElenasDiary (hellomagazine.com)

#RetroMoment: Καρέζη-Αλεξανδράκης-Βουτσάς στο Ζάππειο του 1965 (hellomagazine.com)

Η εξομολόγηση της Μάρθας Καραγιάννη στον Αλέκο Αλεξανδράκη: «Του είπα όλα αυτά που αισθανόμουν και εκείνος γέλαγε!» (hellomagazine.com)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ