Όλοι μιλούσαν για τον θυελλώδη έρωτα του Δημήτρη Χορν και της Έλλης Λαμπέτη. Στην τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη στην Σεμίνα Διγενή το 1993, ο σπουδαίος θεατράνθρωπος, Δημήτρης Χορν είχε εξομολογηθεί: «Όλοι έχουν την εντύπωση ότι ο μεγάλος μου έρωτας ήταν η Έλλη Λαμπέτη. Δεν ήταν έτσι. Δεν ξέρω αν ήμουν ικανός να ζήσω μεγάλους έρωτες». Η μεγάλη αγάπη του Δημήτρη Χορν ήταν η δεύτερη σύζυγός του, Άννα Γουλανδρή. «Το καταστάλαγμα της αγάπης ήταν με τη δεύτερη γυναίκα του, την Άννα Γουλανδρή. Νομίζω ότι την αγάπησε πολύ την Άννα, όπως και η Άννα τον αγάπησε πάρα πολύ», θα διηγείτο μετά το θάνατο του ηθοποιού ο έμπιστος γραμματέας του, Θεοδόσης Ισαακίδης.

 

Η Άννα Γουλανδρή ήταν ταν κόρη του Νικόλα Γουλανδρή, της γνωστής εφοπλιστικής οικογενείας και ο γάμος της με τον αξέχαστο πρωταγωνιστή είχε γίνει, ενώπιον ελάχιστων καλεσμένων. Παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 1967, εντελώς αθόρυβα, στο παρεκκλήσι Αμαλιείου, μετά την πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστούσε τότε ο Χορν «Ιβάνωφ».

Σπάνιες φωτογραφίες του γάμου τους προβλήθηκαν σε εκείνη την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Χορν και το Ηello.gr σας τις παρουσιάζει.

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ