Λίγο μετά τον τραγικό χαμό του παιδιού της η Britney Spears προσπαθεί να επιστρέψει στους καθημερινούς της ρυθμούς και να αντιμετωπίσει τη ζωή θετικά. Με μια νέα σειρά από γυμνές φωτογραφίες δείχνει τολμηρά το γυναικείο σώμα της μετά την αποβολή.

Αυτή την εβδομάδα, το είδωλο της ποπ δημοσίευσε μια σειρά από γυμνές φωτογραφίες μ’ ένα emoji καρδιάς και το χέρι της να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία. Αλλά αυτό που παρατηρούν οι περισσότεροι δεν είναι το γυμνό σώμα της αλλά το αξιοσημείωτο σφάλμα Photoshop στις φωτογραφίες. Αν παρατηρήσει κανείς καλύτερα η πόρτα φαίνεται ότι δημιουργεί καμπύλη προς το σώμα της Britney Spears.

Πολλοί θαυμαστές και φίλοι σχολίασαν επιδοκιμαστικά με emoji φωτιάς αλλά υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων που δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν αυτή την καμπύλη της πόρτας, κάτι που είναι μια ένδειξη ότι το Photoshop έχει χρησιμοποιηθεί για την πιο ελκυστική εμφάνιση ενός ατόμου σε μια φωτογραφία.

Ένα άτομο επεσήμανε κατάφωρα ότι η πόρτα φαίνεται να καμπυλώνει ακριβώς εκεί που η Spears μπορεί να προσπαθεί να βεβαιωθεί ότι η κοιλιά της φαίνεται καλύτερα, σημειώνοντας: “Ωραίο photoshop lol, η πόρτα στο στομάχι της είναι κυρτή.”

Άλλοι σημείωσαν: “Λατρεύω την πόρτα σας με τις καμπύλες“, ενώ ένας άλλος συμφωνεί “αυτό έχει καμπύλες” και πρόσθεσε ένα emoji πόρτας. Ένας τρίτος υιοθέτησε μια πιο αυθόρμητη χιουμοριστική προσέγγιση, γράφοντας: “Πάντα με ενδιέφεραν οι πόρτες που δεν σχηματίζουν ένα τέλειο ορθογώνιο. Αισθάνομαι τόσο Πικάσο“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRITNEY SPEARS,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ