Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ένωσαν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο στις 2/10/2022 στο Δημαρχείο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, και η δημοφιλής παρουσιάστρια κοινοποίησε μια σειρά εικόνων από την ξεχωριστή για εκείνους ημέρα.

Η Κωνσταντινα φόρεσε ένα νυφικό φόρεμα Celia Kritharioti, ενώ και τα παπούτσια της είχαν την ίδια υπογραφή. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ της ο Δημήτρης Δημητρούλης. Η tv hostess, η οποία περιμένει το πρώτο παιδί της με τον επιχειρηματία, μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία με την επιστήθια φίλη της, Κατερίνα, η οποία αποτέλεσε μάρτυρα στον γάμο τους, όπως και ο πατέρας του Βασίλη, Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος.

Ωστόσο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μέσα από το επίσημο φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της έδωσε στη δημοσιότητα μια ονειρεμένη φωτογραφία εκείνης και του συζύγου της όπου τα πρόσωπά τους “έδεναν”. Το ζευγάρι απολαμβάνει την κοινή του ζωή και ο ερχομός του παιδιού τους προκειται να συμπληρώσει μοναδικά την ευτυχία τους.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Θέλουμε την ευλογία του Θεού, αλλά θα το προγραμματίσουμε μετά τον ερχομό του παιδιού μας», είχε αναφέρει πριν λίγο διάστημα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όσον αφορά στο φύλο του παιδιού του, η tv hostess δεν έχει αναφερθεί σε αυτό, παρόλο που έχει γίνει λόγος ότι περιμένουν αγοράκι.

«Είμαστε παραδοσιακοί και θα πάμε με την οικογένεια. Δεν έχω πει τι φύλο είναι. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτυ και θέλουμε να το πούμε με τον δικό μας τρόπο», είχε τονίσει, εξηγώντας παράλληλα ότι θα το ονομάσουν με τον πατροπαράδοτο τρόπο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος από τις 2/10/2022 είναι πλέον wife & husband και οι διαδικτυακοί τους φίλοι δεν έμειναν αδρανείς, αφού κατέκλυσαν το post με όμορφες ευχές.

Ο πατέρας του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου μιλά για τον γάμο του γιου του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ