Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βιώνουν την απόλυτη ευτυχία, καθώς ο γιος τους, ο οποίος ήρθε στη ζωή πριν λίγο διάστημα, τούς χαρίζει τις καλύτερες στιγμές.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί στις 3 Ιανουαρίου, και η ίδια έχει ήδη επιμεληθεί το υπνοδωμάτιο για τον μικρό της άγγελο. Η νέα της καθημερινότητα είναι υπέρχοχη κι εκείνη δείχνει να την απολαμβανει στο έπακρον, ενώ ο σύζυγός της τη στηρίζει και την κάνει να χαίρεται.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αρχίσει να προσαρμόζεται, ενώ το διατροφολόγιό της φροντίζει να είναι ισορροπημένο και υγιεινό. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία του γεύματός της, όπου δίνει ιδέες για ένα healthy γεύμα. Μπανάνες, γιαούρτι και βρώμη!

κωνσταντίνα σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια μαμά που επιθυμεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με το παιδί της, όπως άλλωστε όλες οι μανούλες.

Πριν λίγο διάστημα, μάλιστα, αποκάλυψε το χαϊδευτικό του γιου της και μάς έδωσε μια γεύση από τον ύπνο του. Ο μικρός της θα πάρει το όνομα Βλάσσης, όνομα του πατέρα του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πολυτελές σπίτι της στα νότια προάστια είναι όνειρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ