Τον Νίκο Μουτσινά συνάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησαν για τα επαγγελματικά της βήματα και την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε, λοιπόν, ότι εντάσσεται στον ΣΚΑΙ, λέγοντας: «Δεν έχω πει στον κόσμο ότι θα ξεκινήσω πια το “Αγρότης μόνος ψάχνει”. Είπα να παρουσιάσω κάτι. Πρέπει να είμαστε αντίστοιχοι των περιστάσεων και δεν θα βγαίνω με τουαλέτα», είπε με χιούμορ η Queen Dina.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 1

Ακόμη, αναφέρθηκε στο τι θα δούμε στους δέκτες μας και παράλληλα αποκάλυψε ότι αναλαμβάνει μια ακόμη εκπομπή.

«Πήρα τον χρόνο μου και πρέπει να επανορθώσω. Έχω πολύ κέφι και όρεξη και μου έχει λείψει πολύ η επαφή με τον κόσμο. Γενικώς ότι έχω κάνει μέχρι στιγμής είναι διαφορετικά. Θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και τώρα γίνονται τα casting στους αγρότες. Θα είναι στην prime time. Καλούμαι να ζευγαρώσω τα παιδιά. Θα είναι στη φάρμα τους και στο αγρόκτημά τους και θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα», ανέφερε η παρουσιάστρια και ξεκαθάρισε ότι θα υπάρχει μια διαδικασία συγκεκριμένη για να επιλεγεί η κοπέλα που θα κερδίσει τον εκάστοτε αγρότη, ενώ συμπλήρωσε: «Θα γίνει και μια άλλη εκπομπή».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το ενδεχόμενο να παντρευτεί

Ωστόσο, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και το ενδεχόμενο να παντρευτούν, με την ίδια να ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει δεχτεί πρόταση γάμου: «Η προσωπική μου ζωή έχει πάρει τον δρόμο της. Τώρα τον Ιούλιο ή Αύγουστο δεν προλαβαίνω να παντρευτώ. Δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου ο σύντροφός μου. Όλα στην ώρα τους. Η συντροφικότητα μας έδεσε στην καραντίνα. Η σχέση μου είναι εκεί».

Διαβάστε επίσης

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ