Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε πριν λίγες μέρες για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη, η οποία πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και δεν ενημερώθηκε κανένα μέλος της οικογένειάς του, ο Σπύρος Μπιμπίλας μας ενημέρωσε μέσα από το facebook, ότι κατάφερε να πάρει τα οστά του αείμνηστου ηθοποιού και τα μετέφερε στο Α’ Νεκροτραφείο Αθηνών.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας μαζί με δυο γυναίκες κίνησαν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου τα οστά του Στάθη Ψάλτη να μεταφερθούν στο Μαυσωλείο των Ηθοποιών στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και τελικά τα κατάφεραν.

«Σήμερα μετά, από πολλές διαδικασίες και με απόφαση του ΔΣ του ΔΉΜΟΥ ΑΘΗΝΑΊΩΝ μεταφέραμε με αγάπη και σεβασμό τα οστά του αγαπημένου μας, Στάθη Ψάλτη μαζί με την αγαπημένη του κόρη Μαρία και την μητέρα της, πρώτη σύζυγο του Στάθη, την συνάδελφο μας, Κάτια Κυβελου, στο Μαυσωλείο των Ηθοποιών στο Πρώτο Κοιμητήριο της Αθήνας. Πλάι του πολλοί καταξιωμένοι του χώρου μας που η μνήμη τους είναι βαθειά χαραγμένη μέσα μας…Το ΣΕΗ , το ΤΑΣΕΗ και το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ πάντα κοντά στα προβλήματα των ηθοποιών.. η πλάκα του μαυσωλείου έχει σπάσει από λάθος των εργατών και παρακαλούμε τον Δήμο να την επισκευάσει» έγραψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ