Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» και παραχώρησε μία συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο λόγο που δεν καλούσε ποτέ στην εκπομπή «Στην Υγειά μας» τον Γιάννη Πλούταρχο.

«Eγώ όταν θυμώνω, θυμώνω και τελειώνει. Δηλαδή έτσι είμαι. Τραβάω ένα Χ και δεν επανέρχομαι ποτέ», δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Και πρόσθεσε: «Έγινε κάτι και θύμωσα, όχι με μένα αλλά με έναν πολύ αγαπημένων όλων μας άνθρωπο. Τον Σταύρο Κουγιουμτζή. Κάτι έγινε, ήταν να έρθει, τον κορόιδευε, τον έκανε, τον έρανε και θύμωσα εγώ πολύ. Είπα δηλαδή πως “δεν μπορεί να κάνεις στον Σταύρο Κουγιουμτζή, εσύ, αυτή την κασκαρίκα” . Τον είχε ζητήσει ο Σταύρος. Του είχα πει: ”Σταύρο μου, ό,τι πεις εσύ. Δικά σου είναι τα τραγούδια. Μου είχε πει: ”Νομίζω θα τα πει πολύ καλά. Τον πήρε ο ίδιος ο Σταύρος. Του είπε βεβαίως, βεβαίως και εξαφανίστηκε. Να κοροιδέψεις εμένα δεν με νοιάζει; Τον Σταύρο Κουγιουμτζή ρε φίλε; Επειδή δεν είναι πια στα πράγματα και δεν μπορεί να σου γράψει τραγούδια ».

Η απάντηση του Γιάννη Πλούταρχου

Ο Γιάννης Πλούταρχος πήρε θέση και απάντησε μέσα από το «Πρωινό» ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει κοροϊδέψει ποτέ κανέναν.

«Επιφυλάσσομαι να απαντήσω στο μέλλον. Αυτό που μπορώ να πω αυτήν τη στιγμή είναι ότι δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ και κανέναν», δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής για όσα ειπώθηκαν από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Η κάμερα της εκπομπής Super Kατερίνα συνάντησε τον Σπύρο Παπαδόπουλο έξω από το θέατρο. Η δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε για τον Γιάννη Πλούταρχο. Ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του.

«Αφήστε μας ρε παιδιά ήσυχους, είναι δυνατόν; Έχουμε ραντεβού να μιλήσουμε; Δεν μιλάω χωρίς ραντεβού. Όσο δεν κουράζεστε να έρχεστε απρόσκλητοι, τόσο δεν θα κουράζομαι να μην σας απαντώ. Εγώ τι να κάνω; σας κάλεσα; Αν έρθω εγώ έξω από το σπίτι σας και περιμένω αρκετή ώρα θα μου μιλήσετε; Καμία ερώτηση», είπε φανερά ενοχλημένος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ