Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν είμαι από τους δημοσιογράφους που είναι της λογικής έλα να βγάλουμε τα ρεπορτάζ μας να τα μετρήσουμε»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζουν να διαψεύδουν ο ένας τις τοποθετήσεις του άλλου, με την κόντρα τους on air περί της εμφάνισης ή μη του Κωνσταντίνου Αργυρού στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη να αποτελεί πλέον σταθερό θέμα στη ροή των εκπομπών τους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν είμαι από τους δημοσιογράφους που είναι της λογικής έλα να βγάλουμε τα ρεπορτάζ μας να τα μετρήσουμε»

Ο Γιώργος Λιάγκας επέμεινε για μια ακόμη φορά, στη χθεσινή του εκπομπή, στο ρεπορτάζ του με το οποίο διέψευδε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την ίδια να παίρνει ξανά σήμερα θέση.

Η παρουσιάστρια του Alpha είπε: «Θα έχετε δει μια ιστορία που έχει ξεκινήσει από το γάμο του κυρίου Κασσελάκη, ένα δικό μου ρεπορτάζ που διαψεύστηκε από τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ εγώ επανήλθα και το υποστήριξα.

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσουν οι ίντριγκες και οι κόντρες ειδικά on air, προτιμώ να τα λύνω στο τηλέφωνο. Δεν είμαι από τους δημοσιογράφους που είναι της λογικής “έλα να βγάλουμε τα ρεπορτάζ μας να τα μετρήσουμε και να δούμε ποιο είναι το μεγαλύτερο και το πιο έγκυρο”».

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσέθεσε: «Αλλά επειδή πιέστηκα από αυτή την κατάσταση κι επειδή έχω φίλους που όταν μου λένε μια πληροφορία, δεν μου τη λένε για να με εκθέσουν. Κι εγώ διασταυρώνω τις πληροφορίες μου από όλες τις πλευρές.

Σήμερα, Γιώργο μου, αναγκάζομαι να το πάω κι ένα βήμα παραπέρα και να σας αποδείξω πως αυτό που είπα όχι μόνο ήταν αληθές, αλλά υπάρχει κι ένα άλλο παρασκήνιο που θα το πω με συγκεκριμένες αποδείξεις. Εγώ τον Γιώργο τον εκτιμώ και είμαι από τους συναδέλφους που τον έχουν στηρίξει στα δύσκολα».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διέψευσε τέλος το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα που υποστήριζε: «το ρεπορτάζ λέει ότι ο Στέφανος, για λόγους πολιτικούς, ποτέ δεν θα έβαζε έναν celebrity να τραγουδήσει στον γάμο του, γιατί θα έδινε λάθος μήνυμα», λέγοντας πως τον Απρίλιο ο Στέφανος Κασσελάκης είχε κάνει επίσημη πρόταση στον Χρήστο Μάστορα να διασκεδάσει τους καλεσμένους του γάμου του ζεύγους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ