Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ζήτησε και πάλι συγγνώμη από τον Γιάννη Στάνκογλου 

Η παρουσιάστρια του Happy Day ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Γιάννη Στάνκογλου με αφορμή τα γενέθλιά του στις 10 Ιανουαρίου, και με αφορμή αυτό ζήτησε και πάλι συγγνώμη απο τον ηθοποιό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε και πάλι να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με την προσωπική του ζωή που όπως είχε μεταδώσει η εκπομπή, ο ηθοποιός φερόταν να είναι σε σχέση με παρουσιάστρια, κάτι που διέψευσε τόσο ο ίδιος όσο και η υποτιθέμενη σύντροφος του.

 «Θέλω να του ζητήσω για ακόμη μια φορά, μια ειλικρινή συγγνώμη, αν τον αναστατώσαμε με αυτή την παραφιλολογία για την προσωπική του ζωή που δεν ίσχυε. 

Τον εκτιμούμε, τον σεβόμαστε, τον παρακολουθούμε και τον αγαπάμε πολύ, μακάρι να συνεχίσει αυτή τη σπουδαία καριέρα που έχει και στο θέατρο και στην τηλεόραση, γιατί είναι εκπληκτικό. Και πώς λένε κάποιοι που κλείνουν τα 50; Η ζωή ξεκινάει στα 50».

Ο Γιώργος Λιάγκας μετέδωσε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην εκπομπή του και ξεσπάθωσε. Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής είπε:

«Η Σταματίνα που δεν φταίει σε τίποτα, δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα ζήτησε συγγνώμη για θέματα που έφερε τα οποία έφερε μια συγκεκριμένη συνεργάτης της εκπομπής της. 

Διότι αυτή είναι η αλήθεια. Δύο φορές συνεργάτης της εκπομπής, με θέματα που έφερε, την οδήγησε σε λάθος, με αποτέλεσμα μετά συλλήβδην η εκπομπή να ζητάει συγγνώμη. 

Συμβαίνει και καλώς ζητήσαν συγγνώμη και στις δύο περιπτώσεις, αλλά απλώς το επισημαίνω. Άμα ακούγεται κάτι το οποίο είναι απρεπές ή δεν ισχύει, προφανώς θα ζητήσεις συγγνώμη μετά.

Πρέπει να κοιτάς και ποιος σου φέρνει τι, και να είσαι και λίγο επιφυλακτικός, αν ένας συγκεκριμένος σου φέρνει πράγματα που σε οδηγούν σε μια συγγνώμη επαναλαμβανόμενη. Μία φορά συγγνώμη, οκ.

Δεύτερη και τρίτη από τον ίδιο άνθρωπο, πάει να πει ότι πρέπει λίγο να τσεκάρεις ποιος λέει τι και να αποδώσεις και την αντίστοιχη σοβαρότητα σε αυτά που σου λέει ο καθένας, που σε οδηγούν να ζητάς γι’ ακόμα μία φορά συγγνώμη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ