Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε για το «Happy Day», την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει στον ALPHA, ενώ αναφέρθηκε στη σύγκριση με την Ελεονώρα Μελέτη και το «Mega Καλημέρα».

«Θεωρώ ότι η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη με την εκπομπή μας. Δεν αλλάξαμε ούτε την ώρα μας ούτε τη συνθεσή μας και αυτό είναι κάτι που βοήθησε ώστε να μείνουμε στο σωστό ραντεβού. Δεν νιώθω την ανάγκη να σκκεφτώ το επόμενο βήμα. Το απολαμβάνω και το αγαπώ», ανέφερε αρχικά

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην Αφροδίτη Γραμμέλη η Σταματίνα Τσμτσιλή αποκάλυψε τν εκπομπή που συζητούσε να παρουσιάσει στο παρελθόν, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι θα ανήκει στο δυναμικό του ALPHA για 3 ακόμα χρόνια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Πέρσι κλήθηκαν να πάρω κρίσιμες αποφάσεις, κι είχα την τιμή να δεχτώ πολύ ωραίες προτάσεις κι έφτασα πολύ κοντά να σκεφτώ κάτι άλλο, τελικά η καρδιά μου είπε σταθερότητα. Είμαι άνθρωπος που δένεται και δένομαι με τους ανθρώπους και τις καταστάσεις. Ίσως να φαντάζομαι τον εαυτό μου για πολλά χρόνια ακόμα στο Happy Day. Για 3 σίγουρα».

«Ό,τι συζήτησα είχε να κάνει με την πρωινή ζώνη που υποστηρίζω τα τελευταία χρόνια. Κατά καιρούς κι εδώ στον ALPHA έχουμε συζητήσει διάφορα πράγματα, και δεν θα έλεγα όχι αν είναι κάτι που μπορώ να υποστηρίξω και δεν θα με βγάλει εκτός προγράμματος. Μετά τη δουλειά είμαι full time μαμά. Κάποια στιγμή είχαμε συζητήσει να κάνω 10 επεισόδια στη λογική των “Πρωταγωνιστών” αλλά δεν προχώρησε», είπε αρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμιτσιλή για τη σύγκριση με την Ελεονώρα Μελέτη

Ωστοσο, η δημοφιλής παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη και δήλωσε: «Είμαστε ενήλικες κι έχουμε τη δυνατότητα να μπορούμε όταν κάτι μας ενοχλεί να το εκφράζουμε εκτός κάμερας. Με την Ελεονώρα το έχω συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα πριν αρχίσει να συζητιέται. Αυτό που τής είπα ήταν “ποιος θα πει ότι αντιγράφεις, είσαι μια παρουσιάστρια φτασμένη και ακέραια”. Το ότι κάποια θέματα της σκαλέτας μοιάζουν δικαιολογείται λόγω του αρχισυντάκτη της που ανήκε στο δυναμικό του Happy Day στο παρελθόν».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όμως, μίλησε και για τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, σημειώνοντας: «Με ενδιαφέρει η άποψη του Θέμη, έχει μια άλλη ψυχραιμία και προσέγγιση. Με καμαρώνει και με βλέπει με μάτια αγάπης. Πιστεύω ότι το ιδανικό του θα ήταν να κάνω κάτι πιο ενημερωτικό γιατί του άρεσε όταν ξεκίνησα να το κάνω. Αυτό που έχει βοηθήσει πολύ στη δική μας σχέση είναι ότι λείπει ο ένας στον άλλον».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ