Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τις εκπομπές τους σχολίασαν, η καθεμία με τον δικό της τρόπο, το video που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο χορογράφος σχολίασε αρνητικά μια κοπέλα για τα κιλά της και την στιλιστική της επιλογή. Κάτι, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στο Happy Day για το περιστατικό:

«Αμφιταλαντευτήκαμε αν πρέπει να παίξουμε το θέμα ή όχι. Γιατί καμιά φορά, δίνοντας χώρο και χρόνο σε κάποιες συμπεριφορές τις ενισχύεις ακόμα και αν τις καταδικάζεις. Θεωρώ ότι δεν δικαιούται κανείς μα κανείς να σχολιάζει τον οποιονδήποτε εν αγνοία του, σε δημόσιο χώρο. Είναι όλο λάθος. Δεν ξέρω τι παρέες κάνει ο καθένας και τι συζητάει με την παρέα του. Μπορεί με την παρέα σου να χυδαιολογείς, να προσβάλεις, να βρίζεις, να υποτιμάς, να σχολιάζεις τον άλλον για το ύψος, τα κιλά του, τη στραβή του μύτη, τα μεγάλα του αφτιά. Δεν δικαιούσαι σε καμία περίπτωση αυτό να το κάνεις χρησιμοποιώντας το πρόσωπο του άλλου, δείχνοντας τον, διαπομπεύοντάς τον στο διαδίκτυο.

Αυτό είναι λυπηρό και δεν το περιμένεις και από έναν άνθρωπο που τον συμπάθησε ο κόσμος όταν μίλησε για την προσωπική του ιστορία. Δεν περιμένεις αυτή την συμπεριφορά από έναν τέτοιο άνθρωπο. Είναι απαράδεκτο από άποψη συμπεριφοράς. Από ένα παιδί που έχει βγει και έχει μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτά που έχει περάσει περιμένεις κάτι διαφορετικό. Κι ενώ ζητάει συγγνώμη, μετά κάνει ένα γκάλοπ ποιοι το έχετε κάνει με την παρέα σας. Δεν είναι δικαιολογία το τι κάνεις ο καθένας στην παρέα του. Όταν έχεις 50 χιλιάδες followers και είσαι αναγνωρίσιμος, μην το κάνεις. Είναι απρεπές και άτοπο. Πραγματικά θεωρώ ότι τέτοιες συμπεριφορές απομονώνονται και σταματούν και εκλείπουν όταν δεν τους δίνεις χρόνο και χώρο φιλοξενίας».

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσε ν’ αφήσει ασχολίαστο το συγκεκριμένο θέμα, η οποία είπε σε έντονο ύφος:

«Επιλέξαμε να μη δείξουμε το πρόσωπο της Μαίρης επειδή η ίδια το ζήτησε αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος που να μην είναι με το μέρος της. Θέλω να της πω μπράβο για τον τρόπο που μίλησε σε αντίθεση με την αισχρότητα του Τάσου Ξιαρχό», είπε αρχικά μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Πρέπει να τον κάνετε όλοι unfollow. Εγώ προσωπικά δεν τον έχω κάνει follow ποτέ. Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό; Τι ντροπή! Φταίμε εμείς γιατί όλα αυτά τα χρόνια δώσαμε βήμα στον Τάσο Ξιαρχό. Μου έρχεται τάση προς εμετό όταν το βλέπω αυτό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑΣΟΣ ΞΙΑΡΧΟ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ