Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι χάρη στον κύριο Μαρινάκη κατάφερε να ξεπεράσει τα πιο σοβαρά προβλήματα»

Ο Μανώλης Κονταρός μίλησε χθες το απόγευμα στο «ΣΤΟΥΝΤΙΟ4» για το τροχαίο ατύχημα που είχε και σήμερα το πρωί η παρουσιάστρια σχολίασε το απόσπασμα, αποκαλύπτοντας ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει όσα γνωρίζει για το τροχαίο του Μανώλη Κονταρού
«Στη ζωή μου έχω ένα περίεργο ένστικτο»

«Στη ζωή μου έχω ένα περίεργο ένστικτο. Εκείνη τη μέρα, πριν το ατύχημα, συνάντησα έναν φίλο μου, τον Μιχάλη. Του είπα ότι επειδή έχω ένα προαίσθημα ότι κάτι θα μου συμβεί, το νιώθω κοντά μου και εύχομαι να είναι σε εμένα και όχι στα παιδιά μου, του άφησα ένα τηλέφωνο ενός δικού μου ανθρώπου να τον πάρει. Μου λέει “τι βλακείες λες;” και του λέω ότι νιώθω κάτι πολύ έντονο», δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Αυτόν ειδοποίησαν πρώτο, τον πρόεδρο»

Στη συνέχεια, προσέθεσε: «Αφού ανέκτησα τις αισθήσεις μου, ο Μιχάλης πήρε το τηλέφωνο αυτό και ξύπνησε έναν πολύ δικό μου άνθρωπο, έναν πολύ καλό φίλο, που τον αισθάνομαι σαν αδερφό μου, είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτόν ειδοποίησαν πρώτο, τον πρόεδρο».

Ο ίδιος δήλωσε, μάλιστα, πως το τροχαίο συνέβη επειδή νύσταξε και έκανε στην άκρη του δρόμου για να ξεκουραστεί, μόνο και μόνο για να καταλήξει να τον χτυπάει από πίσω.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

Είναι όπως όταν μετράς τις δυνάμεις σου. Σαν να σταμάτησε γιατί ήθελε να πάει τουαλέτα. Είναι κάποια σημεία, χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κανέναν, που δεν έχεις οπτική επαφή.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι χάρη στον κύριο (Βαγγέλη) Μαρινάκη και τη γενναιοδωρία του, είχε πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς του κόσμου και κατάφερε να ξεπεράσει τα πιο σοβαρά προβλήματα», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την εκπομπή «Happy Day»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΝΤΑΡΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ