Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μαρίνα Σάττι: «Δεν κάνεις μια δήθεν αντίδραση, επειδή χασμουριέσαι, και όταν σου βάζουν χέρι από την ΕΡΤ, τα μαζεύεις»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας αντέδρασαν σήμερα το πρωί στο πλαίσιο της εκπομπής «Happy Day» στη στάση και τα σχόλια της Μαρίνας Σάττι για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μαρίνα Σάττι: «Δεν κάνεις μια δήθεν αντίδραση, επειδή χασμουριέσαι, και όταν σου βάζουν χέρι από την ΕΡΤ, τα μαζεύεις»

Η παρουσιάστρια σημείωσε αρχικά: «Είναι δικαίωμα του καθενός να πάρει μια θέση υπέρ ή εναντίον κάποιου, δημοκρατία έχουμε. Μπορώ να σας πω ότι κι εγώ από την πρώτη στιγμή έχω εκφράσει τη συμπάθειά μου, την αγάπη μου και την υποστήριξή μου στον παλαιστινιακό λαό, γιατί θεωρώ και μπορώ να καταλάβω ότι ένας λαός έχει περάσει δεινά τόσα χρόνια, μην έχοντας πατρίδα».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσέθεσε: «Όταν όμως συμμετέχεις σε έναν μουσικό διαγωνισμό και ξέρεις από την αρχή που συμμετέχουν, άρα ξέρεις ότι συμμετέχει το Ισραήλ, αν δεν το αποδέχεσαι πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά, δεν λες ναι. Δεν πας εκεί, κάνεις μια δήθεν αντίδραση, επειδή χασμουριέσαι… Μετά όταν σου βάζουν χέρι από την ΕΡΤ, ότι ήταν λάθος αυτό που έκανες, γιατί εκπροσωπείς μια χώρα, τα μαζεύεις και λες “ναι, ήμουν κουρασμένη”…».

Ο Δημήτρης Παπανώτας από την πλευρά του, σχολίασε: «Θα δεχόμουν, ο καλλιτέχνης, ως άτομο, να διαχωρίσει τη θέση του και να πει σοβαρά και όμορφα ότι “εγώ έχω αυτές τις αντιρρήσεις και διαχωρίζω τη θέση μου”. Το να διαμαρτύρεσαι κάνοντας ότι χασμουριέσαι και μετά να το πάρεις και πίσω, είναι χειρότερο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ