Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το να είσαι υπεράνω στη θεωρία αλλά στην πράξη να έχεις ακολουθήσει μία άλλη τακτική, είναι κάτι σύνηθες γενικώς στην ελληνική πραγματικότητα.»

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε δηλώσεις της στην κάμερα του «Fay’s Time», «κάρφωσε» τη Ναταλία Γερμανού για το πως χειρίστηκε το θέμα που προέκυψε με τον Γιώργο Νταλάρα. Μεταξύ άλλων είπε:

«Αυτό που είπε, το άκουσα γενναίο. Φαντάζομαι θα αλλάξει τη δομή της εκπομπής της τώρα. Ίσως έκανε μια αυτοκριτική μέσα σε αυτό και ένιωσε έτσι, γιατί ήταν και δικοί της ρεπόρτερ εκεί. 

Οπότε φαντάζομαι στο πλαίσιο της αυτοκριτικής, μπορεί να θεωρεί ότι γίνονται λάθος κάποια πράγματα, μπορεί να μην έχει και τον έλεγχο του περιεχομένου. 

Πολλές φορές την έχω ακούσει να διαφωνεί με τον αρχισυντάκτη της στον αέρα. Θεωρώ ότι είναι πιο εσωτερικό της αυτό. Καταλαβαίνω ότι κάνοντας την αυτοκριτική της και συμφωνώντας με τον Γιώργο Νταλάρα είναι κάτι που ενδεχομένως δεν θα θελήσουν να συνεχίσουν να κάνουν και το βρίσκω πολύ γενναίο».

Με αφορμή αυτή την δήλωση η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε:

«Όταν διάβασα τους τίτλους του θέματος, με εντυπωσίασε το πώς η Σίσσυ Χρηστίδου με πολύ ευγενικό τρόπο αλλά ταυτόχρονα δεικτικό, κατάφερε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 

Εγώ θα συμφωνήσω στη Σίσσυ με το εξής: το να είσαι υπεράνω στη θεωρία αλλά στην πράξη να έχεις ακολουθήσει μία άλλη τακτική, είναι κάτι σύνηθες γενικώς στην ελληνική πραγματικότητα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ναταλία Γερμανού: «Δεν μπορείς να αδειάζεις τον συνεργάτη σου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ναταλία Γερμανού: «Δεν μπορείς να αδειάζεις τον συνεργάτη σου»

Το θέμα δεν είναι μόνο στη θεωρία και στα λόγια να θες να δείχνεις ότι έχεις μία άλλη στρατηγική, μία άλλη κοσμοθεωρία, μία άλλη τακτική αλλά στην πράξη να κάνεις κάτι άλλο. 

Για εμένα το πιο σημαντικό, δεν μπορείς να αδειάζεις τον συνεργάτη σου στον αέρα, είτε αυτός είναι ο ρεπόρτερ που έχει πάει και τον καταχεριάζει ο Νταλάρας.

Εγώ μιλάω σε επίπεδο περιεχομένου, καλώς ή κακώς τα “πεσίματα” είναι ένας τρόπος της δουλειάς μας που αλιεύονται ειδήσεις… Κάποιες φορές μπορείς να εκνευρίσεις κάποιον επειδή μπορεί να μην σε περιμένει, αλλά από εκεί και πέρα σεβόμαστε τον συνάδελφο που έρχεται» είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Φωτογραφία: Papadakis Press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ