Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήταν τόσο γρήγορο και ξαφνικό που ήταν σοκαριστικό»

Η παρουσιάστρια φιλοξένησε το πρωί στην εκπομπή της την Κατερίνα Καινούργιου και στη συνέχεια κάθισε απέναντί της, μιλώντας της από καρδιάς για κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήταν τόσο γρήγορο και ξαφνικό που ήταν σοκαριστικό»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχολίασε αρχικά την έξαρση των γυναικοκτονιών και συγκεκριμένα την υπόθεση των Αγίων Αναργύρων. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Αυτή η αλληλουχία των γεγονότων, που δεν εκτίμησε κανείς την κατάσταση, που η κοπέλα ήταν εκεί και θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί το έγκλημα και αντ’ αυτού ο αστυνομικός σημειώνει το περιστατικό λες και σημειώνει παραγγελία πιτσαρίας… κι εμένα με σοκάρει.

Αν είχε γίνει μία άλλη διαχείριση, η κοπέλα θα ήταν σήμερα κοντά μας. Δεν προσωποποιώ την ευθύνη μόνο στον άνθρωπο που σήκωσε το τηλέφωνο. Υπάρχει μία γενική διαχείριση που σε κάνει να μην νιώθεις ασφαλής τη σήμερον ημέρα. Ο άλλος ήταν στο φυλάκιο και έγινε το περιστατικό μπροστά του.

Εμείς από την ΕΛ.ΑΣ δεν ζητάμε ούτε να μας κάνει το ταξί, ούτε να μας σηκώσει τις τσάντες με τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ, ούτε να λειτουργεί ως η προσωπική μας ασφάλεια για να νιώθουμε εμείς σημαντικοί. Ζητούμε να μας προστατεύει», τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε αν η ίδια έχει βρεθεί σε κάποια κακοποιητική συνθήκη με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύπτει: «Εγώ για να είμαι ειλικρινής, κακοποιητική συμπεριφορά με την έννοια του να φοβάμαι για τη ζωή μου, να νιώσω ότι δεν είμαι καλά και πως κάπως πρέπει να αμυνθώ δεν έχω νιώσει.

Έχει τύχει όμως να βρεθώ σε σχέσεις που ένιωθα ότι δεν με εκτιμούν πραγματικά, ότι δεν λαμβάνω την αγάπη, την ασφάλεια και τη στοργή που ήθελα. Δεν θέλω να το εξομοιώσω με τη βία, δεν είναι το ίδιο. Δόξα τω Θεώ δεν είχα τέτοιο περιστατικό».

Δεν θα ξεχάσω τότε που μας είχαν πάρει από το ΚΑΤ και είπαν στη μαμά μου «έχει τραυματιστεί σοβαρά ο άντρας σας, πρέπει να έρθετε να τον δείτε». Ήταν Σάββατο βράδυ και λέγαμε τι έπαθε, γιατί μας είχαν πει ότι τραυματίστηκε. Και μετά είναι που πας εκεί…

Μας λένε «Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Θέλετε να τον δείτε μια τελευταία φορά»; Ήταν τόσο γρήγορο και ξαφνικό που ήταν σοκαριστικό», εξομολογήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ