Τίτλος δημοσιεύματος που αναφερόταν σε εκείνη, τάραξε το πρωί της Παρασκευής τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία εξέφρασε δημόσια την ενόχλησή της μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Happy Day». Το δημοσίευμα όπως ανέφερε η Σταματίνα είχε τον εξής παραπλανητικό τίτλο: «Φλομώνει με ψέματα το παιδί της η Τσιμτσιλή… Απέκρυψε την αλήθεια γι’ άλλη μια φορά και κυλίστηκε στο βούρκο της ακολασίας”. 

Όσον αφορά το ψέμα που φέρεται να είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια στα παιδιά της, την Νάγια, την Μαίρη και τον μικρούλη Ιωάννη – Εφραίμ είναι ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης.

Όσα είπε η Σταματίνα στο «Happy Day» με αφορμή το δημοσιεύμα

«Θέλω να πω στους συναδέλφους να μην μας ταράζετε. Είμαι στο καμαρίνι το πρωί, διαβάζω τις εφημερίδες, όπως πάντα, και βλέπω τίτλο: “Φλομώνει με ψέματα το παιδί της η Τσιμτσιλή… Απέκρυψε την αλήθεια γι’ άλλη μια φορά και κυλίστηκε στο βούρκο της ακολασίας”.

Με πιάνει τρέμουλο, νιώθω ενοχικά ότι έχω κάνει κάτι που δεν το ξέρω, δεν το θυμάμαι, το ΄χει ανακαλύψει κάποιος και με διαπομπεύει. Και το ψέμα που είπα και κυλίστηκα στο βούρκο της ακολασίας, είναι ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης και πρέπει να το πιστεύουν τα παιδιά μας.

Θέλω να πω στον συνάδελφο που βρήκε τον τίτλο ότι ή δεν πιστεύει στον Άγιο Βασίλη ή δεν του έφερνε δώρο ή δεν έχει παιδιά ή έχει απωθημένο ή δεν γουστάρει εμένα. Αλλά ρε παιδιά μην μας ταράζετε έτσι πρωί πρωί. Δηλαδή λες τι έχω κάνει; Θα με σταυρώσουν στη μέση της πλατείας, θα με λιθοβολήσουν…», ανέφερε.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ