Η Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκε στην Πάρο όπου παραθερίζει διαχρονικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την οικογένειά της. Οι δυο γυναίκες που κάποτε συνδέονταν με συναδελφική σχέση τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους σε γνωστό εστιατόριο της Πάρου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα μίνι black and white φόρεμα με διακριτικά αξεσουάρ και πέδιλα στον ίδιο χρωματικό συνδυασμό και η Μαριέττα Χρουσαλά επένδυσε στο κλασικό black mini dress που το συνδύασε με κομψά μαύρα πέδιλα. Οι δυο γυναίκες έδωσαν την απαραίτητη λάμψη στο στιλ με διακριτικά κοσμήματα και με τα χαμόγελά τους.

Η Μαριέττα Χρουσαλά μπορεί να απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση, όμως διατηρεί επαφές με τους παλαιούς συνεργάτες και φίλους της από το χώρο. Η ίδια έχει δηλώσει σχετικά με μια μελλοντική επιστροφή: «Θα σκεφτόμουν να επιστρέψω στην τηλεόραση αν υπήρχε κάτι το οποίο να με ευχαριστεί, να είναι ωραίο σαν παραγωγή και να μου ταιριάζει. Υπήρχαν φορές που είχαν προταθεί πράγματα που δεν μου ταίριαζαν, ενώ άλλες φορές ακούγονται πράγματα που δεν είναι αλήθεια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ