Ο Σταύρος Σβήγκος που πρωταγωνιστεί στην σειρά του Open, Έρωτας φυγάς υποδυόμενος τον ρόλο του Μάρκου, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τα προσωπικά του και τα επαγγελματικά του.

«Ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος για κανένα ρόλο, ακόμα και στο θέατρο που κάνουμε δυο μήνες πρόβα. Εννέα μήνες κάνεις πρόβα για να γίνεις πατέρας, αλλά ποτέ δεν είσαι (έτοιμος) είναι κάτι ζωντανό που δεν ξέρεις τι θα φέρει, δεν μπορείς να προγραμματίσεις κάτι γιατί έχει και αυτό το δικό του χαρακτήρα. Έχει φέρει σίγουρα μεγαλύτερες ευθύνες, τις οποίες εθυύνες είναι ωραίο να τις αναλαμβάνεις και να τις κάνει όσο πιο σωστά γίνεται γιατί αυτό θα σε ανταμείψει στο μέλλον», είπε μεταξύ άλλων για την πατρότητα και πόσο έτοιμο τον βρήκε.

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε και για το διαζύγίο του και πόσο εύκολο ήταν με ένα μικρό παιδί αυτό το βήμα:

« Γιατί να μην είναι εύκολο; Κοιτάς το καλό του παιδιού σου και το δικό σου. Αν δεν είσαι εσύ καλά δεν θα είναι και το παιδί. Η μητέρα επίσης το ίδιο πρέπει να κάνει. Δεν θεωρώ πως οι νορμάλ οικογένειες πρέπει να είναι όλοι μαζί. Νορμάλ είναι όλα. Νορμάλ είναι δυο μπαμπάδες με ένα παιδί, νορμάλ είναι ένας μπαμπάς μόνος του, νορμάλ είναι μια μαμά μόνη της, νορμάλ είναι να έχει δύο σπίτια. Το θέμα είναι η αγάπη! Το πώς θα γίνει αυτό είναι υπόθεση του καθενός. Δεν μπορεί να το ορίσει κανείς. Που ακούω και τόσο ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια στην τηλεόραση! Έναν οχετό στην τηλεόραση και δεν κοιτάνε τα μούτρα τους, αυτοί οι άνθρωποι που μπορεί να κάνουν χειρότερα πράγματα και μπορεί να βγάζουν και φοβερά κομπλεξικά παιδιά» 

Δείτε όλα όσα είπε ο Σταύρος Σβήγκος στο video που ακολουθεί:

Κεντρική φωτογραφία: NDP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ