Ο ηθοποιός Στάυρος Σβήγκος φιλοξενήθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε στην γυναικεία του φύση και τον τρόπο με τον οποίο την ανακάλυψε.

«Εδώ είναι η φωτογραφία όταν συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου φύση. Την αποδέχτηκα, είπα “ναι έχω και αυτή την πλευρά μου μέσα, όσο αρσενικά και να είμαστε, έχουμε θηλυκή φύση μέσα μας και πρέπει να την αγαπάμε”», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Ο Σταύρο Σβήγκος είπε ότι η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε από τη σύζυγό του και τόνισε: «Παιδιά, δεν χρειάζονται τα ταμπού στη ζωή. Μπορεί να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει. Αυτός ξέρει πώς νιώθει και να μην ενοχλεί τους άλλους, αν κάποιος ενοχλείται, μάλλον αυτός έχει το πρόβλημα κι όχι αυτοί που θέλουν να εκφραστούν όπως θέλουν να εκφραστούν».

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε το δικό του σχόλιο και πέρασε το μήνυμά του, χειροκροτώντας τα λεγόμενα του ηθοποιού.

«Αισθάνομαι ότι αυτή δήλωσή του είναι πάρα πολύ σημνατική αυτή τη στιγμή που όλες οι γυναίκες σε όλον τον κόσμο βρίσκονται στο μέτωπο. Ένας άντρας που αγαπά τις γυναίκες και λέει “ανακαλύπτω τη γυναικεία μου πλευρά, συμφιλιώνομαι με αυτήν” σημαίνει για εμένα ότι “αγαπάω τις γυναίκες, βρίσκομαι κοντά τους και δεν βρίσκομαι απέναντι”. Να χαίρεσαι τη γυναικεία σου πλευρά κι εύχομαι να την ανακαλύψουν όλοι κάποια στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής παρουσιαστής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ