Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Σταύρος Θεοδωράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ 1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη δύσκολη και επικίνδυνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε εντελώς τυχαία με καρκίνο κάνοντας κάποιες απλές αιματολογικές εξετάσεις.

Η μεγάλη αποκάλυψη του Σταύρου Θεοδωράκη για τη μάχη του με τον καρκίνο

«Ο καρκίνος ήρθε απότομα. Έχει πλάκα αυτό, δεν το έχω ξαναπεί. Έκανα ως αρχηγός περιοδεία στο Γενικό Ναυτικό Νοσοκομείο και ένας νεαρός γιατρός μου λέει: ”Να κάνουμε ένα τεστ;”. Του λέω ”άσε με τώρα”. Και με παίρνει σχεδόν «βίαια» και με πάει για τεστ. Με παίρνει τηλέφωνο την επόμενη μέρα και μου λέει: ”Μπορείτε να ξαναέρθετε να κάνετε την εξέταση, γιατί έχει γίνει λάθος;”. Μου λέει: ”Είναι ένα νούμερο που δεν μπορεί να υπάρχει”. Πήγα την επόμενη μέρα, έκανα εξέταση και ήταν ένας καρκίνος πολύ επιθετικός. Αλλά όλα είναι καλά», εξομολογήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Μάλιστα ο δημοσιογράφος θέλησε να περάσει και ένα μήνυμα λέγοντας πως η ιστορία του τον οδήγησε να καταλάβει ότι όλοι μας πρέπει να κάνουμε τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ακόμα, ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε και για το πώς τον επηρέασε όλη αυτή η μαχη που έδωσε για την υγεία του. «Δεν επηρεάστηκε τόσο γιατί λίγα χρόνια πριν είχα χάσει τον πατέρα μου σε ηλικία 62 ετών, οπότε είχα μία σχέση με τον θάνατο. Ήξερα ότι υπάρχει κάτι εκεί στη γωνία που μας “απειλεί”. Αλλά ακόμα και αυτό δε με έκανε να αλλάξω αυτό το μόνιμο άγχος που έχω στη ζωή μου.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ