Στεφανία Γουλιώτη: Μιλάει για τις δύο απώλειες που καθόρισαν τη ζωή της

Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε στην Άννα Δρούζα το βράδυ της Δευτέρας για τη σχέση της με τον πατέρα της και την πρώτη της ερωτική σχέση – δύο σχέσεις που την επηρέασαν όσο καμία άλλη.

Στεφανία Γουλιώτη: Μιλάει για τις δύο απώλειες που καθόρισαν τη ζωή της

Η ίδια δήλωσε αρχικά: «Δεν μπορείς να συμφιλιωθείς με την ανθρώπινη εξαθλίωση άρα ίσως μπορέσεις κάποτε να συμφιλιωθείς με τον αποχωρισμό. Μόλις το κάνεις αυτό, τότε θα συμφιλιωθείς και με τον θάνατο. Έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο και είδα όλη την πορεία του ανθρώπου, από τον λεβέντη μέχρι να φτάσει να γίνει ένα τίποτα. Ήταν 7 χρόνια, ξεκίνησε από πολλαπλό μυέλωμα των οστών».

Η Στεφανία Γουλιώτη προσέθεσε στη συνέχεια: «Είμαι πολύ περήφανη που ήμουν δίπλα του σε όλο αυτό. Το μεγαλύτερο σοκ ήταν όταν τον είδα να είναι στη ΜΕΘ, ένα σώμα που να μην καταλαβαίνει τι του συμβαίνει. Έφυγε σε κώμα, τον ξύπνησαν λίγο αλλά ένιωθε ότι έφευγε. Είπαμε όμορφα και άσχημα πράγματα πριν φύγει. Έχω πληγωθεί πολύ από τον πατέρα μου, έχω ακόμα θυμό μαζί του».

Η ηθοποιός παραδέχτηκε για τον πατέρα της: «Είχε πολύ στενό τρόπο σκέψης, μου έλειπε η κατανόηση από τον πατέρα μου, ενώ είχα ανάγκη κάποιον να με βοηθήσει να ανοίξω. Το έψαχνα απελπισμένα αλλού και το βρήκα τελικά στο θέατρο. Κανένας γονιός δεν αποδέχεται τα παιδιά του, απλώς κάποιοι δεν τα ενοχλούν».

Η Στεφανία Γουλιώτη εξομολογήθηκε τέλος: «Το πρώτο αγόρι που ερωτεύτηκα πέθανε σε μία πολύ τρυφερή ηλικία. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός που μου καθόρισε τη ζωή. Θα μπορούσαν οι σεξουαλικές μου επιλογές να ήταν διαφορετικές. Ξύπνησα ένα πρωί και μου είπαν: ο Λάζαρος σκοτώθηκε. Πάρα πολλές επιλογές που έκανα εκ των υστέρων στη ζωή μου επηρεάστηκαν από αυτό, μέχρι και το ότι επέλεξα να πάω σε σχολείο θηλέων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΟΥΛΙΩΤΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ