Στέφανος Κασσελάκης: Ο σύζυγος του Tyler McBeth αποκάλυψε την πρόθεσή τους να παντρευτούν το καλοκαλίρι στην Ελλάδα

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγος του Tyler McBeth σχεδιάζουν να παντρευτούν το καλοκαίρι (και) στην Ελλάδα όπως αποκάλυψε ο τελευταίος σε συνέντευξη του στο Star.

Ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι σκοπεύουν να αποκτήσουν μια μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα και ότι στόχος του είναι να προσφέρει εθελοντική εργασία.

Στέφανος Κασσελάκης: Ο σύζυγος του Tyler McBeth αποκάλυψε την πρόθεσή τους να παντρευτούν το καλοκαλίρι στην Ελλάδα
Στέφανος Κασσελάκης: Ο σύζυγος του Tyler McBeth αποκάλυψε την πρόθεσή τους να παντρευτούν το καλοκαλίρι στην Ελλάδα

Αμέσως μετά τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού στην Αμερική η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος είχε δηλώσει ότι το γλέντι του γάμου στην Αμερική θα γινόταν το καλοκαίρι σε παραμεθόρια περιοχή της Ελλάδας.

Με βάση αυτό μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι ίσως και ο επερχόμενος γάμος γίνει στην ίδια παραμεθόρια περιοχή 

Αναλυτικά η συνέντευξη του Tyler McBeth:

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών; Σκέφτεστε το ενδεχόμενο να παντρευτείτε στην Ελλάδα;

Είναι ένα εξαιρετικό βήμα στη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα. Βεβαίως, υπάρχει έδαφος που πρέπει να καλυφθεί ακόμα. Το νομοσχέδιο δεν ήταν εξαιρετικά συμπεριληπτικό, για παράδειγμα, για τα δικαιώματα των τρανς. Σχετικά με το σενάριο να παντρευτούμε το καλοκαίρι, η απάντηση είναι «ναι». Το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε εδώ, στην Ελλάδα, το καλοκαίρι.

Φήμες λένε ότι προσφάτως αγοράσατε σπίτι στο Κολωνάκι. Αληθεύουν;

Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε φήμες. Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ μακροπρόθεσμα. Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία για τον Στέφανο, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια τουλάχιστον.

Τι σας ευχαριστεί περισσότερο και ποια εμπόδια αντιμετωπίζετε; Με ποιον τρόπο, δηλαδή, η εκλογή του κ. Κασσελάκη επηρέασε τη ζωή σας;

Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι ειλικρινά να περνώ χρόνο με την οικογένειά μου. Η ζωή μας και η ζωή μου έχει επηρεαστεί ποικιλοτρόπως. Θα έλεγα ότι το κυρίαρχο θέμα είναι η έλλειψη ιδιωτικότητας. Το να γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο σε μια νύχτα είναι μεγάλη αλλαγή για τη ζωή σου. Παρ’ όλα αυτά, ζεις την εμπειρία να μπορείς να υπηρετείς το σύνολο και να κάνεις πράγματα για την κοινωνία, για την Ελλάδα, για να καταστούν εφικτές θετικές αλλαγές.

Πώς θα συγκρίνατε την ελληνική με την αμερικανική νοοτροπία;

Η αμερικανική νοοτροπία είναι πιο ανοιχτή στην αλλαγή και στη διαφορετικότητα. Η ελληνική νοοτροπία είναι πιο φιλόξενη και θερμή.

Σκοπεύετε να δραστηριοποιηθείτε επιχειρηματικά εδώ, στην Ελλάδα;

Ναι, ερευνώ τυχόν επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα. Αλλά, για την ώρα, ασχολούμαι με ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που ξεκινά στις ΗΠΑ. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες. Παράλληλα, ελπίζω να κάνω εθελοντική δουλειά εδώ, στα νοσοκομεία. Έχω έρθει σε επαφή με ορισμένα. Θα ήθελα πραγματικά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για εθελοντικούς, μη κερδοσκοπικούς σκοπούς για την Ελλάδα.

Στέφανος Κασσελάκης: Ο σύζυγος του Tyler McBeth αποκάλυψε την πρόθεσή τους να παντρευτούν το καλοκαλίρι στην Ελλάδα

Σε περίπτωση αρνητικών επιδόσεων για τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες ευρωεκλογές, ποια θα είναι η συμβουλή σας προς τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει καλά στις επικείμενες εκλογές. Νομίζω ότι ο μόνος λόγος που αυτό είναι έστω θέμα συζήτησης από ανθρώπους που ρωτούν “τι θα γίνει αν δεν” είναι τα σενάρια που υπήρξαν για το κόμμα. Θεωρώ ότι μετά την εξέλιξη και τις αλλαγές που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο, θα υπάρξει σαφώς πιο θετικό αποτέλεσμα για το κόμμα. Από τώρα μέχρι και τις εκλογές θα δείτε θετικές εξελίξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην ικανότητά του να πετύχει στις εκλογές. Η συμβουλή προς τον Στέφανο, συγκεκριμένα, θα είναι να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του. Βρέθηκε σε αυτή τη θέση επειδή ήταν ο εαυτός του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ