Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth παντρεύτηκαν, χθες, στη Νέα Υόρκη μετά το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν συνάψει.

Το ζευγάρι φρόντισε να κρατήσει την τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρότι είχε ανακοινωθεί επίσημα ότι πρόκειται να παντρευτούν.

Η δικηγόρος Μαρία Μάρκου μίλησε στο MEGA για τον γάμο και εξήγησε τι ισχύει για την άδεια παραμονής του Tyler στην Ελλάδα.

«Σύμφωνα με τους μεταναστευτικούς κανόνες και οικογενειακού δίκαιου στην Ελλάδα, το σύμφωνο συμβίωσης το αμερικανικό και ο αμερικανικός γάμος δεν έχει ισχύ στην Ελλάδα. Θα έπρεπε να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης στην Ελλάδα σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο. Ο γάμος απέκτησε νομικό βάρος στην Αμερική»

Την πρώτη μέρα του γάμου του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του έχουν σήμερα ένα πολύ πυκνό πρόγραμμα στη Νέα Υόρκη το οποίο παρουσίασε η εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά με τον γάμο του Tyler McBeth.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth παντρεύτηκαν, χθες, στη Νέα Υόρκη μετά το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν συνάψει

Σε αυτή δεν προχώρησε σε καμία αποκάλυψη σχετικά με τον γάμο του, αλλά αναφέρθηκε στο θέμα που αυτό τον καιρό απασχολεί όλο τον πλανήτη. Τον πόλεμο στο Ισραήλ. Ειδικότερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε στο Χ το αντιπολεμικό ραπ κομμάτι, «Άμαχος» του γκρουπ «Στίχοιμα», σε συνεργασία με τον Χρήστο Θηβαίο και έγραψε στη λεζάντα:

«Η πολιτική κρατάει ισορροπίες. Η τέχνη ποτέ. Ανεπιφύλακτα με τον άμαχο που πάντα πεθαίνει, πάντα φοβάται, πάντα με το ένα μάτι ανοιχτό κοιμάται. Αυτό που μοιράζομαι μαζί σας είναι η πολιτική μου θέση για την τραγωδία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Και αυτά που σκέφτομαι και νιώθω αυτές τις μέρες».

Πηγή φωτογραφιών: Instagram/ skasselakis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ